עבור לתוכן

עזרה|קניית רסיבר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

יש לי 2 רמקולים של פירלס שמחוברים למחשב של מערכת קולנוע ביתית... משו ממש גדול 450W כל אחד

והרסיבר (ללא המקורי, הוא עדיין בסלון שאר המרקולים שלו..) נשרף לי..

זה היה רסיבר של סנסוי מהישנים ממש בן 20 שנה בערך שקבלתי מדוד שלי ההספק שלו היה 300W

ועכשיו אני רוצה לקנות משהו חדש..

עכשיו אני צריך עזרה .. אני לא יודע מה לקנות..

זה שני רמקולים כל אחד 450W

וווזהו.. ולגבי תקציב אין לי מושג מה הטווח מחירים בדברים כאלו ? אבל לא משהו מטורף.

כאילו זה מערכת של החדר שמחוברת אצלי בחדר אז אני לא רוצה להתפרע יותר מדי.. המגבר שהיה היה 300W והוא היה ישן והוא היה מצויין

פורסם

450W ? WTF ?

תביא תמונה שלהם

ו

פורסם

אם אלה פירלסים תוצרת נצרת אז 450 וואט זה הספק דמיוני לחלוטין ואלה רמקולים שאיכות היא מילה זרה להם. לפי דעתי המגבר הישן שלך מתוצרת סנסוי לא כדאי לך לזלזל בו כי יהיה לך קשה למצוא משהו שנותן את אותה איכות והספק.

ד"א לגבי ההספק שלו 300 וואט זה גבוה מידי, אולי אתה מסתכל על צריכת ההספק שלו ועל ההספק שהוא מוציא לרמקולים.

פורסם
  • מחבר

אם אלה פירלסים תוצרת נצרת אז 450 וואט זה הספק דמיוני לחלוטין ואלה רמקולים שאיכות היא מילה זרה להם. לפי דעתי המגבר הישן שלך מתוצרת סנסוי לא כדאי לך לזלזל בו כי יהיה לך קשה למצוא משהו שנותן את אותה איכות והספק.

ד"א לגבי ההספק שלו 300 וואט זה גבוה מידי, אולי אתה מסתכל על צריכת ההספק שלו ועל ההספק שהוא מוציא לרמקולים.

הרסיבר מתוצרת דנמרק בכלל.. מה קשה לכם להאמין זה רמקולים יקרים

והמגבר של הסנסוי

רשום 220 V במתח

וpower זה 300..

פורסם

כן, צריכת כח של המגבר היא 300 וואט: POWER CONSUMTION ולא POWER OUTPOOT. הרסיבר תוצרת דנמרק והמגבר של סנסוי??? אתה מתבלבל, אולי הרמקולים תוצרת דנמרק והמגבר של סנסוי. אבל אין מצב שמגבר כזה יוציא 300 וואט RMS.

פורסם
  • מחבר

כן, צריכת כח של המגבר היא 300 וואט: POWER CONSUMTION ולא POWER OUTPOOT. הרסיבר תוצרת דנמרק והמגבר של סנסוי??? אתה מתבלבל, אולי הרמקולים תוצרת דנמרק והמגבר של סנסוי. אבל אין מצב שמגבר כזה יוציא 300 וואט RMS.

המגבר 450W תוצרת דנמרק (והוא של פירלס)

המגבר 300W אין לימושג תוצרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים