עבור לתוכן

[שאלה] איזה אתר הורדות מגיע לרמה של RapidShare [גם בכסף אפשר]

Featured Replies

פורסם

איזה הכי טוב ? אתר הורדות שיש לו הכל ומבחר ומאגר עצום כמו זה של RapidShare

במידה ויש כמובן ....

גם בתשלום !

תודה :-)

פורסם

ה"מבחר" של רפידשר תלוי רק באנשים שמעלים אליו את התוכן ולא באתר עצמו.

חוץ ממנו יש לך עוד המון אתרים לאיכסון קבצים ובאמת שאין הרבה מה להשוות ביניהם מבחינת תוכן.

פורסם

newsgroups

פורסם

newsgroups

בדיוק. אם אתה ממש הולך לשלם כסף על הורדות, זאת האופציה הטובה ביותר.

פורסם

אפשר לקבל עוד אינפורמציה עליהם?

פורסם

newsgroups או usenet אלה קבוצות הדיון שמגיעות דרך ספק האינטרנט, זוכר שלכל ספק יש שרת חדשות שאפשר להגדיר באאוטלוק למשל כדי לקרוא? אז זה זה. בקשר לקבצים - הם מומרים ממידע בינרי להרבה חלקי טקסט וכך אפשר להעביר אותם דרך השרתים. הבעיה? הקבוצות הטובות, איפה שניתן להשיג את כל הקבצים, בד"כ לא מסופקות דרך ספקי האינטרנט והאופציה היחידה היא להרשם לספק חדשות חיצוני בתשלום וכך לגשת אליהם. זאת הבעיה הגדולה עם יוזנט, שצריך לשלם בשביל זה, כל השאר זה ממש דברים חיוביים, ובעיקר: מבחר אדיר של תוכן ומהירות שמנצלת את כל רוחב הפס. בערך כל תוכנת קריאת חדשות נורמלית (לא אאוטלוק!) יודעת להמיר בסופו של דבר את כל חתיכות הטקסט חזרה למידע הבינארי ולקובץ הרצוי. ישנם המון ספקי חדשות כשההבדלים ביניהם עומדים בעיקר על גודל התשלום, כמה מידע אתה יכול להוריד בזמן מוגדר (לרוב זה ללא הגבלה תמורת התשלום הנכון) וכמה retention יש להם (כמה ימים הם שומרים בשרתים שלהם את ההודעות של הקבוצות הבינאריות ובכלל, יותר זה יותר טוב מן הסתם). המלצה שלי: אם אתה רוצה בתור ניסיון, בשרת הבא: http://www.usenetserver.com/en/index.php אפשר להרשם ל-3 ימים תמורת 3 דולר בלבד עם הורדה ללא הגבלה.

מעבר לזה כבר די יעבור על חוקי הפורום אם אני ארשום, אני אשמח לענות על שאלות אחרות (חוקיות!) וממליץ לך גם לערוך חיפושים שיתנו לך את כל המידע המורחב שאתה צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים