עבור לתוכן

באגים מוזרים מאוד עם ATI radeon 9500 pro בGTA3

Featured Replies

פורסם

LOL מה זה אמור להיות? יש לי ati r9500 pro אי אפשר לתקן את הבאגים המוזרים האלה?

(האיכות גרועה בגלל השתמונה היאJPG)

פורסם
  • מחבר

הינה עוד תמונה מה זה הבאגים האלה?!!?

פורסם

וואו... יש לך באלגן ממש רציני שם :o

לי ולGF4TI4600 לא היה כזה דבר... תאמת כמעט לא היו באגים.

פורסם

אני מצאתי פתרון מעולה!

התחלתי לשחק במשחקים חדשים :)

בכל אופן, לי יש אותם בעיות והכל אצלי מעודכן, הכרטיס בכלל לא חם (30 מעלות) ויש לי CATALYST 3.2 והיה לי 3.1 עם אותן בעיות.

פורסם

what happen is due to too much overclocking or that the VGA has overheaten make sure the case is well ventilated. ofcorse it can be a design flaw in the R300 chip but that is highly unlikly.

פורסם
  • מחבר

חחחח הורדתי את ה frame sync ואת ה frame limiter והבאגים הסתדרו ואני גם משחק במשחקים חדשים אבל סוף סוף יש לי מחשב חדש ואני יכול לשחק בGTA3 המשחק שאני כל כך אוהב מעל ל10 פריימים ;)

פורסם
  • מחבר

what happen is due to too much overclocking or that the VGA has overheaten make sure the case is well ventilated. ofcorse it can be a design flaw in the R300 chip but that is highly unlikly.

לא כל כך חם בתוך המארז 40 מעלות בערך וזה קורה רק בGTA3

פורסם
  • מחבר

בעע הבאגים חזרו

פורסם

I forgot to mention it can also be a bad memory dimm or a memory dimm that is overclocked too much try to run prime 95 to see if that's the case.

פורסם
  • מחבר

מה זה prime 95?

פורסם
  • מחבר

עוד תמונה מהבאגים המעצבנים

פורסם

אבל אמרת שתיקנת את זה?

שתי שאלות אם לא תיקנת

א.יש לך SP1?

ב.לעוד מישהו עם אותו כרטיס נתקל בבעיה דומה?

פורסם
  • מחבר

יש לי SP1 אחי ורציתי לציין שמשהו דומה קרה לי גם בgenerals אבל רק פעם אחת איזה קו יצא מהטרקטור,ולא הבעייה (בGTA3) עדיין קיימת :-X

אולי כדאי לי להתקין את המשחק מהתחלה?

פורסם

תנסה לא יכול להזיק

פורסם

אני קיבלתי כאלו קווים אחרי שנתקעתי בOC.

האם חלק כלשהו מהמערכת שלך בOC(אולי לא מודע?) תבדוק בביוס את הFSB, תבדוק מתחים ותשווה מהירות שעון של הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים