עבור לתוכן

Firefox 4 oh my

Featured Replies

פורסם

בצעד מוזר (ושלילי לדעתי) שיחררה מוזילה אלפה לשימוש פנימי של firefox4

למה לדעתי זה שלילי?

אתה לעולם לא מתחיל פיתוח של גרסא חדשה אם לא סיימת את הראשונה... FF3 עדיין נמצא בבטא 4 (מתוך 5 לפחות) וממש לא קרוב למושלם....

בכל מקרה הנה לינק

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central/firefox-4.0a1pre.en-US.win32.installer.exe

עריכה-טוב הכל שמה כתוב כFF4 אבל אני לא רואה שום דבר חדש... (גם הוא מותקן בתיקייה בשם FF3 BETA4) יכול להיות טעות של המפתח

פורסם

זה לא שהם לא יודעים מה הם עושים ... חוץ מזה , יותר מהר יותר טוב ;D

עריכה: ולמה כתוב לי בפרופיל IE7 ?!?

פורסם

יכול להיות שזה לא טעות, אבל לדעתי הגיקו 1.9 באמת יצא פחות ממה שציפו, היו המון דברים שהיו אמורים להיות במנוע הזה, אבל הם ירדו :'(

אני מאוד מרוצה מFF3B5PRE, יש המון שיפורים מFF2 שלדעתי מאוד חושבים, ולדעתי עכשיו הפיירפוקס כבר מוכן, הוא עובד חלק, לעומת עד בטא 3 שהיו הרבה באגים שבגללם חזרתי לFF2, סוף החודש יצא BETA 5 ואז לדעתי ממש מהר יצאו כמה גרסאות RC וזהו יש לנו FF3.

הגיע הזמן לפתח את גיקו 2, שנוכל להנות ממנו כבר באמצע 2009 :cool2:

פורסם
  • מחבר

דרך אגב

למרות שהכל נראה זהה אתרים מזהים את המנוע כגקו 2 R5

פורסם

מה לא ברור?

פיתוח של גרסא 3 הסתיים ועכשיו הם נמצאים בשלב תיקון באגים.

פיתוח חדש נעשה בגרסא 4.

פורסם
  • מחבר

איפה אתה חי? פיתוח של גרסא 3 רחוק מסיום

פורסם

איפה אתה חי? פיתוח של גרסא 3 רחוק מסיום

זה תלוי בשיטת העבודה.

בחברה שאני עובד בה, הפיתוח נמשך עד נקודה שנקראת feature freeze, שבה בדר"כ משחררים גרסת בטא, וממנה רק מתקנים בעיות שהתגלו.

שינויים והוספת פיצ'רים בשלב הזה מתבצעים רק אם התגלו בעיות רציניות, אבל בכל אופן לא מכניסים קוד חדש שלא נועד לפתור בעיות.

דוגמא טובה למה לא עושים בשלב בטא (מתקדם) היא - לא להחליף מודולים ששוברים compatibility - אם נגיד הגרסא האחרונה של Gecko לא תומכת לאחור ב- 100% בגרסא שבה השתמשו לפני ה- feature freeze, לא יחליפו אותה בגרסא 3, אבל בהחלט יכניסו אותה לגרסה 4.

פורסם
  • מחבר

גם במוזילה עובדים לפי freeze שונים

הפריז של B4 הוא בסוף החודש הזה...

בכל מקרה לדעתי זה סתם אורז שנתן שם גרסא לא נכונה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים