פורסם 2008 במרץ 817 שנים בשעה טובה כמעט סיימתי את הפרוייקט הקטן שלי... נישאר רק להדביק את הפלסטיק של הכונן dvd לבנות שלט למחשב... ולסדר טיפה את הכבלים בפנים ואולי להוסיף מאוררון קטן אז הינה כמה תמונות
פורסם 2008 במרץ 817 שנים שמע הכל פשוט מושלם!! את כל מה שאמרת אתה יכול לעשות ומומלץ לפי דעתי זה רק ישפר את החוויה... אה ועוד דבר אחד אני המקומך הייתי קונה איזה פחית ספריי כסף תואם למארז, וצובע את הכונן האופטי. יש לך גם מדריך לזה באתר: http://hwzone.co.il/guides/dvd_paintjob/
פורסם 2008 במרץ 817 שנים מחבר אחלה רעיון אחי איך לא חשבתי על זה לבד..יש לי ספרי כסף לא יודע עם תואם אבל עדין כסףאני חושב שאני יעשה את זה עוד היוםויעלה תמונות.....בקשר לשלט מישו מוכן לעשות לי טוב הפתחתי על זה פוסט היום אני חייב לדעת עם הדיודיות שיש לי יתאימו לעיניין.....ותודה אחייי...
פורסם 2008 במרץ 917 שנים בכיף אחי העיקר שזה עזר לך.. בקשר לשלט מישו מוכן לעשות לי טוב הפתחתי על זה פוסט היום אני חייב לדעת עם הדיודיות שיש לי יתאימו לעיניין..... ותודה אחייי... אני לא מבין... אתה רוצה שמישהו יכין לך?
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מאוד מאוד יפה, מעורר השראה. מארזי HTPC בדרך כלל נראים כמו מערכות הגברה, וזה יפה שאתה עשית משהו שונה, משהו שרואים בכל סלון, אבל עם יכולות של מכשיר חזק הרבה יותר - מאוד מאוד מרשים.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר ggg456 חח ברוך השם אני מסתדר לבד.. אני רק צריך לדעת עם הדיודות שיש לי יתאימו למדריך שהבאתי תראי פתחתי עוד פוסט לפינ כמה ימים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.