פורסם 2008 במרץ 917 שנים bsplayer כי אני כבר שנים רגיל אליו וקיצורי הדרך במקלדת כמו בwinamp וגם יש אפשרות לערוך כתוביות במידת הצורך ולתאם אותם לפי הסרט.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אני משתמש ב-WINAMP כראשי,רק אם צריך אז במדיה פלייר(אתרים שמחייבים אותו .. )ואני לא כל כך רואה סרטים במחשב.. יותר סרטונים או שומע שירים..
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים לא ראיתי שום תרד אחר על זה...ואני יודע שדברים כאלא יוצרים הרבה כאוס ומהומה אבל ננסה לישב את זה יפה...מה תוכנת המדיה הכי טובה, יפה, יעילה ובעלת הכי הרבה פיצ'רים (בניהם כמובן כתוביות...)?ואם היא עולה כסף... אז גם אם היא נותנת ביצועים טובים בשביל מה שמשלמים עליה...?(תוכנות שעובדות על XP וויסטה בלבד בבקשה כי יש הרבה תוכנות שעולות בתור מערכת הפעלה משלהם...)
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים תלוי למה, אבל בכללי יש את VLC וMEDIA PLAYER CLASSIC, אבל אין להם ממשק נורמאלי לעבור בספרייה כזה כמו בWMP11 (לומרות שניתן להוריד להם סקינים נירא לי).
פורסם 2008 במאי 2017 שנים לאחרונה עברתי מ mv2player הישן והמעולה ל kmpalyer שממש הרשים אותי- גם מבחינת אפשרויות לכיוון ושיפור האודיו והוידאו.גם בזכות הbrowser שמאוד נוח ושימושי על הטלוויזיה (אני משתמש בשלט ובשאר הנגנים הdialog box קטן מדי).
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים MV2PLaYER - DIVXmp11 - mpegwindvd- dvd movievlc- סרטים דיווקס פגומים, שלא קודדו נכון, שישלהם בעיוצ בסאונד, שהם לא ירדו מהאימול עד הסוף. 8)
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים משתמש ב- ... Crystal Player מרוצה ממנו, למרות שלא ניסיתי עוד סרטי HDMI...הגיע הזמן לבדוק את הנושא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.