עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב נייד עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצה למחשב נייד לאחותי, אין ל ישמץ של מושג במחשבים ניידים לכן אני פונה אליכם שתתאימו לי מחשב טוב..

אין דברים עקריים שצריך להתמקד עליהם, היא סטודנטית, היא צריכה את המחשב לתוכנות ה OFFICE, אינטרנט, מסנג'ר וכל החרא הזה של בנות... לא דברים מיוחדים, חשוב שהמחשב יהיה כמובן אמין ועם תקופת אחריות סבירה, בקיצור אין לי שמץ, אז בבקשה מכם תמליצו לי על מחשב טוב :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

? יש שם מישהו?

פורסם

Dell Inspiron 1525 Core 2 Duo 2.0GHz 2048MB 160GB 15.4 Red Vista IN-RD09-2059

אפשר גם בצבע אחר :P

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש לו רק 2mb cache למעבד... זה לא אמור להשפיע על המהירות.. וכמה זה משפיע בינו לבין 4 מגה קאש?

ולגבי ההארד דיסק אם הוא לא 7200 אז גם מרגישים בהבדלים? והכרטיס מסך הוא יחסית פשוט לא? X3100?

מה שכן אהבתי את האחריות של ה3 שנים, ועוד משהו אחותי כנראה תרצה VISTA בעברית ולא באנגלית... יש חבילת MUI לVISTA? כי זה סרט להתקין שוב מערכת הפעלה על הלפטופ לא?

פורסם

אני מחפש המלצה למחשב נייד לאחותי, אין ל ישמץ של מושג במחשבים ניידים לכן אני פונה אליכם שתתאימו לי מחשב טוב..

אין דברים עקריים שצריך להתמקד עליהם, היא סטודנטית, היא צריכה את המחשב לתוכנות ה OFFICE, אינטרנט, מסנג'ר וכל החרא הזה של בנות... לא דברים מיוחדים, חשוב שהמחשב יהיה כמובן אמין ועם תקופת אחריות סבירה, בקיצור אין לי שמץ, אז בבקשה מכם תמליצו לי על מחשב טוב :)

עפ"י השימושים שציינת והתקציב שהקצבת זהו מחשב מצויין ויתאים כמו כפפה לשימושים שלה,ובטח ובטח היא לא צריכה 4MB קאש לשימושים שלה.ההבדל בין 2 ל4 יבוא לידי ביטוי במולטיטסקינג כבד למדי.

ככל שזכור לי,רק בויסטה אולטימט ניתן להוריד חבילת שפה ממיקרוסופט,וכמובן עדיין לא מדובר בגרסא עברית מלאה.

לא תרגישו בהבדל מהותי בין HD של 5400 ל7200 ובנוסף האחרון נוגס טיפה יותר בזמן בטרייה.

הX3100 כ.מסך מספק לשימושים שלה,כל עוד היא לא משחקת במשחקים כבדים או FPS שדורשים הרבה משאבים כמו קרייסיס.

מי שלא מבין מה הוא עושה די יסתבך בהתקנת מע' הפעלה על לפטופ.

אפשרויות אחרות,יש את סדרת הDV66XX או DV67XX של HP שגם תתאים לאחותך והיא מגיעה עם ויסטה בעברית מלאה,אבל עם אחריות של שנה אחת.

יש כמובן את הג'יגבייט W5XX אבל הוא מגיע ללא מע' הפעלה.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול להסתבך בלהתקין מערכת הפעלה על לפטופ? זה לא נראה לי שונה ממש ממחשב אישי, למרות שהבנתי שיש חברות שמוציאות דרייברים שמותאמים רק ל VISTA, או משהו בסגנון הזה לא? אני אוכל להתקין XP על ה DELL אם אני ארצה? הייתי הולך על ה HP, אבל הקטע הוא שבגלל שזה מחשב נייד שלא קל לתקן אותו כמו מחשב נייח, אני רוצה אחריות כמה שיותר ארוכה... והאחריות של DELL באה לי בול למה שאני צריך... דרך אגב ג'יגהבייט זה לא כזה מותג כמו DELL ו HP, אמין לקנות מחשב שלהם? אני ממש לא מבין בזה לכן אני מתייעץ אתכם... מה גם כמה אחריות הם נותנים?

פורסם

עד 5000 שקל אפשר למצוא מחשב נייד 14", שיהיה קטן וקל יותר מ-15.4" באופן ניכר. Dell Vosto 1400 או Gigabyte W468N או משהו של LG/HP. עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים