פורסם 2008 במרץ 817 שנים אחרי כל החיפושים זה מסתכם ב2 טלוויזיות שהכי מתאימות השימושים הם 50% מחשב 25% סרטים מהמחשב (720P)ו 25% YES sharp wd1eיתרונות : עדיפה בשידורים של YES ,ו 6msחסרונות : תמיכת NR רק מהVGA samsung r81 יותרונות :תמיכת בNR דרך הHDMI חסרונות : איכות שידורים של YES פחות טובה אלה בעיקר השיקולים שלי מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר (מחיר עם אחריות יבואן מלאה)
פורסם 2008 במרץ 817 שנים הי מפיסטו,בעיקרון, השימוש אצלך יהיה 75% מחשב ו-25% YES (עבודה במחשב וסרטים מהמחשב זה בסה"כ.. פעילות במחשב).יש את הפורום שמיועד למסכים רחבים וקולנוע ביתי , מציע שתקרא קצת שם לפני שאתה בוחר.http://www.hometheater.co.ilבעיקרון, יש אכזבה מהסמסונג - מכל מה שנוגע לשידורי YES אבל היא מצוינת לשידורי DVD .השארפ עדיפה לשידורי YES.במקרה שלך, זה או 75% הצלחה עם סמסונג או 100% הצלחה עם שארפ.נ.ב. אני קניתי את השארפ בעקבות קריאה בפורום ואני לא מצטער לרגע..
פורסם 2008 במרץ 817 שנים מחבר הכי חשוב לי בסופו של דבר זה החיבור למחשב ,היציאת VGA שלי תפוסה עם המסך הנוכחי , אם אני מביא את השארפ אני צריך לשים מתאם מDVI>VGA ולחבר לVGA השאלה אם יש איזהשהו הבדל איכות בין זה לבין החיבור HDMI שהסמסונג מציע ?היא מחוברת אצלך למחשב ?
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים הי מפיסטו,אני בדיוק על סף רכישה דומה, LCD 32 אינץ' שיטפל במידע מהמחשב.אני שוקל גם את הדגם של סמסונג, אבל בנוסף דגם שלא הוצע כאן:Hitachi L32A01Aאמור להיות לו גם חיבור NR (לא יודע אם גם ל-HDMI וגם ל-VGA).מה קנית בסוף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.