עבור לתוכן

מסך "lcd 19"-20 תקציב עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל.

אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים.

יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב.

הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים.

בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך.

בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה.

אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הולך בכיוון הזה) אך רציתי לדעת אם הוא יענה לצרכים שלי ואיזה מסכים אחרים טובים אפשר למצוא בתקציב הזה.

האם ה-206bw של סמסונג בא בחשבון?

ודבר אחרון: אני לא ממהר לקנות את המסך. האם כדאי לחכות למסכים חדשים שעומדים לצאת? במילים אחרות: האם יהיו פריצות דרך בקרוב שיהיו משתלמות יותר?

תודה.

פורסם

בגודל הזה לא הייתי מחכה.הייתי הולך על 2007WFP כל עוד יש במלאי.כדי להימנע מבעיות צריך לבדוק את המסך במעמד הקניה.206BW איננו משתלם כלל.הוא לא מומלץ אף מבין מסכי TN.

פורסם
  • מחבר

ראיתי לפי תגובות של כמה אנשים שמתעוררות בעיות עם המסך גם לאחר הקנייה ושהאחריות של dell היא לא כלכך טובה.

האמת זה קצת מפחיד אותי לקנות מסך ב2000 שקל ולהרגיש חוסר בטחון מסויים.

פורסם

תראה אני מסכיםאיתך שהאחריות הנוכחית לא אופטימלית.גם דל הבינו זאת ומתחיבים ל0 פיקסלים מתים בדרה החדשה של 2008.הבעיה שיצור מסכים אם פאנל איכותי בגודל הזה הוזנח על ידיהם (הופסק).זהו שיקול שלך אך אינני בטוח שאחריות על מסכי TN שליבך חפץ עדיפה ולבטח איכותם פחותה בממוצע.

פורסם

הבעיה היא לא פיקסלים מתים. פיקסלים מתים זה שטות.

המסכים האלה של DELL לא נקיים מפגמים, אבל מדובר בפגמים קטנים. במקרה של פגם חמור כמו זליגת אור רצינית, או בעיות באלקטרוניקה, היבואנים נוטים להחליף מסך בלי יותר מידי סיפורים ומריחות. הקושי המשמעותי היחיד היא מלאי, אשר מתחדש מפעם לפעם ולא תמיד קיימים מסכים להחלפה (או לקניה) בשפע.

פורסם
  • מחבר

תראו, אני חושב שאני יחכה קצת. אחד הדברים שחשובים לי הוא "שקט" ואמינות של המוצר. כך גם כשאני קונה מחשב אני לא אוהב כל הזמן להתעסק עם דברים.

נקווה שיהיה משהו אחר. בכל מקרה ה19 אינצ' שהזכרתי(961bf) שווה? כי אם בקרוב לא יהיה 20 אינצ' משכנע אני יקח אותו.

פורסם

בכל מקרה ה19 אינצ' שהזכרתי(961bf) שווה? כי אם בקרוב לא יהיה 20 אינצ' משכנע אני יקח אותו.

2007WFP לא נראה לך מספיק אמין, אז אתה מדבר על 961BF שלא מתקרב לקרסוליים שלו?

זה כמו שתגיד "שמעתי על זה שמד המהירות ב-BMW החדשה קצת מזייף לפעמים, אז אני אקח איזה מזדה 3 במקומה."

אם אתה רוצה לחסוך כסף, ואם מסך 19" זה בסדר בשבילך, ואם בעיית זויות הצפיה ושאר מגרעות TN לא קריטיים בשבילך, קח אותו. וגם אז כנראה עדיף לך לקחת איזה VA כמו ה-VP930 כמעט באותו מחיר, או ללכת על משהו זול כמו ה-LG L1953TR.

קשה לי לראות הגיון בהשקעה של 1500 במסך TN, כשאפשר למצוא כאלה בכמה מאות שקלים פחות, ורק בקצת יותר אפשר להשיג מסך VA/IPS איכותי בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים