עבור לתוכן

IPOD TOUCH ו IPHONE זה שני דברים שונים נכון?

Featured Replies

פורסם

כי הם ממש נראים אותו דבר....

שאלה אולי טיפשה

פורסם

טאץ' זה פון מסורס (בלי יכולות של טלפון)

פורסם
  • מחבר

כה עכשיו בדקתי...תגיד מה חוץ מלנגן מוסיקה ולראות סרטים אפשר עוד לעשות בדבר הזה?

תוכנות משחקים וכו אפשר?

ושמעתי שאפשר להריץ עליו את כל התכנים של IPHONE....

אני פשוט רוצה לדעת מה אפשר לעשות איתו...למשל להריץ אמולטור או משהו...

מקווה שאתה יודע מה לענות לי חחח

פורסם

יש משחקים לאייפון אני מניח שאפשר להפעיל אותם אם תעשה JAILBREAK (תהליך שנותן לך להפעיל תוכנות צד שלישי על המכשיר)

פורסם

אינטרנט, גלישה מאוד נוחה, שיחקתי בשל חבר שלי וזה ממש כיף, יש לך אינטרקציה מלאה עם יוטוב, יש לך משחקים למכשיר שכנראה הולכים להשתכלל בגלל שAPPLE הוציאה את הSDK שלו לכולם, או שהיא מוציאה חודש הבא (לא זוכר בידיוק).

מוזיקה, סרטים... מה שאני לא יודע זה אם נשארה המצלמה לטאץ' או לא... :nixweiss:

פורסם

במידה ועוד לא קנית, כרגע כדאי לחכות, לחכות עד שיצא ה SDK (שלמען האמת כבר יצא אבל צריכה גם לצאת גרסא חדשה שתעבוד איתו) ולראות איך זה הולך

פורסם

הם הודיעו שהSDK המלא יוצא רק ביוני, אאל"ט.

לדעתי טיפה אחרי השקת הSDK המלא, הם יכריזו על מכשיר חדש לגמרי..

אפל מעצבנים אותי בשטויות האלה, רק דוחים ודוחים..

בכל מקרה האיפון מכשיר מדהים (ברגעים אלו ממש אני פורץ אחד)

פורסם

רגע .. אנחנו עכשיו במרץ לא<? זה אומר איזה 3-4 חודשים עד ליוני לא? אז איך אני יכול להוריד כבר עכשיו את ה SDK? http://developer.apple.com/iphone/program/

מוזר :nixweiss:

וכמו שאמרתי, ה SDK בחוץ, הדברים שצריך כדי לעבוד איתו [כמו גרסא חדשה לאיפון ולטאצ'] יגיעו בקרוב [או שלא :S]

וכן, הרבה דיווחים על איפון חדש

ואני הייתי מחכה כי כרגע אין טעם לקנות עד שלא נדע מה אפשר לעשות עם ה SDK ואיך אפשר לנצל את זה בצורה חוקית וקצת אחרת כ"נל לגבי הפריצות

פורסם

רגע רגע רגע...האייפוד טאצ' תומך במשחקים שהולכים לצאת לאייפון?

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump::smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

וכמו שאמרתי, ה SDK בחוץ, הדברים שצריך כדי לעבוד איתו [כמו גרסא חדשה לאיפון ולטאצ'] יגיעו בקרוב [או שלא :S]

צודק, אני התבלבתי מעט.. בכל מקרה זה אותו עקרון, למשתמש הפשוט זה לא משנה אם הSDK יצא כבר או לא, מה שמשנה לו זה אם הוא תכלס יכול להשתמש בפונקציות הללו.

פורסם

רגע .. אנחנו עכשיו במרץ לא<? זה אומר איזה 3-4 חודשים עד ליוני לא? אז איך אני יכול להוריד כבר עכשיו את ה SDK? http://developer.apple.com/iphone/program/

מוזר :nixweiss:

וכן, הרבה דיווחים על איפון חדש

ואני הייתי מחכה כי כרגע אין טעם לקנות עד שלא נדע מה אפשר לעשות עם ה SDK ואיך אפשר לנצל את זה בצורה חוקית וקצת אחרת כ"נל לגבי הפריצות

לפי מיטב הבנתי, הגירסה הנוכחית היא סוג של בטא, ובעתיד ביוני אפל תוציא גרסה מלאה, משהו כזה.

פורסם

זה לא משנה את העובדה שכרגע אין טועם לקנות, רק לחכות ולראות מה נסגר עם זה, במיוחד אם אתה ישראלי שאז כמעט בטוח אתה לא תוכל לקנות תוכנות ולכן צריך לראות אם יהיה אפשר להוריד תוכנות בדרך אחרת

וכמובן יש את השמועות על האיפון החדש אז מי יודע מה נסגר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים