עבור לתוכן

תופעה מוזרה עם GRADO SR60

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם,

אחרי משהו כמו שנתיים שאני משתמש באוזניות האלו, שמתי לב פתאום שבלי ששיניתי שום דבר במערכת שלי (חיבור ישיר בין האוזניות וכרטיס הקול המובנה המעאפן שלי), ההפרדה בין הצלילים עלתה, ההענות בבאס עלתה, הגיטרות החשמליות נשמעות הרבה יותר קרובות למציאות ואני ממש מרגיש את האוזניות זזות יותר כשהן על הראש שלי ואני שומע מוזיקה (בעיקר בקטעים מעורבים של באס עם שאר הספקטרום, נותן להן יותר תחושה של רמקולים ופחות של אוזניות).

ישנם שני מקרים שדבר כזה קורה שאני יכול לחשוב עליהם:

1) האוזן שלי התחדדה מכיוון שאני שומע מוזיקה בווליום יחסית נמוך.

2) אחרי שנתיים של שימוש, האוזניות עברו פתיחה סופית, נמתחו עד הסוף או אני לא יודע איך לתאר את זה - משהו שאנטולי הסביר פעם, שיש לכל ממברנה המפיקה צליל שתי נקודות זמן חיוניות בחיים, אחת אחרי מספר שעות האזנה ואחת אחרי איזה 300 שעות האזנה.

באופן אישי אני מאוד מרוצה מהשינוי אפילו שלפניו האוזניות האלה היו מעולות, אבל בכל זאת הייתי שמח אם מישהו יאיר את עיני לגבי מה שקרה פה ;)

פורסם

הייתי נוטה לאפשרות השניה.(אך אני חובבן גמור בתחום).אגב האוזניות הללו נוחות על הראש?אתה יכול לשמוע שעות רצוף?

פורסם
  • מחבר

אחרי משהו כמו שעתיים יש תחושה שהן לוחצות, ואז צריך להגדיל טיפה את המידה, אבל לא יותר מדי, כי אז הן לא יתאימו. חוץ מזה, אין לי תלונות, הפדים עושים אותן מאוד נוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים