עבור לתוכן

Kohjinsha מחשב UMPC במחיר נוח - תמונות ראשונות

Featured Replies

פורסם

לעובד באג, למרות השכר העלוב, יש עדיין מספר פריווילגיות. אחת מהן היא לראות כל מיני מחשבים ניידים/גאדגטים רק כשהם מגיעים לארץ. אין פה שום שיווק של הרשת. אני רק רוצה לחלוק תמונות עם אוהבים גאדגטים בפורום.

Kohjinsha (כן, אני יודע, גם אני שוברים את השיניים) היא חברה יפנית המייצרת מחשבים UMPC במחיר שווה לכל נפש. זה המשלוח הראשון של המחשבים לארץ. אני מאמין שאף פעם לא שמעתם על החברה.

נתחיל במפרט:

Intel® processor A100(600MHz)

Memory 512MB

Hard Disk 120GB

Bluetooth Ver,2.0+EDR

Wireless LAN: IEEE802.11 b/g

7" Wide TFT Color LCD (LED Back light) with Touch Screen Resolution (standard display) WSVGA (1024×600)

מצלמת רשת 1.3M.

סוללה 3 תאים המספיקה ל-3 שעות עבודה.

אין כונן אופטי. המחשב בשום אופן לא משמש תחליף למחשב נייח. המחשב מיועד לאנשים החייבים מחשב קטן, קל ונוח לעבודה משרדית על הדרך ולא רוצים (או מסוגלים) לשלם הון בשביל Sony Vaio 11". המסך מגע יכול להתקפל ולהפוך למחברת לכל דבר.

נמשיך בתמונות. האיכות מחורבנת בגלל שזו מצלמה של פלאפון.

%7Boption%7D

[attachment deleted by admin]

פורסם

סוג של מתחרה ל ASUS EEE רק יותר מתקדם כלפטופ (שמעתי על החברה רק בהקשר של מתחרה ל EEE :) ) איך המידות / משקל שלו יחסית עליו ? יש מחיר צפוי בארץ ?

פורסם
  • מחבר

מתעלה על EEE בכל בחינה אפשרית חוץ ממחיר. יעלה בארץ 4,000 ש"ח (3,200 מחיר עובד :P) אפשר לבחור בין XP ל-VISTA במעמד הקניה. אין לי מושג מי יבחר ב-VISTA בשביל כזה מחשב, אבל עדיין...

שוקל 985 גרם עם סוללה. רשמית הסוללה מספיקה ל-3.5 שעות עם בהירות מסך מרבית ואינטרנט אלחוטי. גולשים ברשת מדווחים שבלי WIFI ובהירות מסך בינונוית ניתן להגיע גם ל-5 שעות. יש אפשרות לשדרג סוללה בכיבולת כפולה.

פורסם

מחיר שווה לכל נפש? ::)

פורסם

נו, בסדר, אתה משלם פה פי 3 מה EEE :)

באג יהיו היבואנים של המכשיר או שיהיה מישהו אחר (במחיר שפוי יותר ? אף פעם לא הבנתי איך באג מצליחים למכור בכאלו מחירים, רק היום ראיתי אצלם 8800GT ב 1800 שקל)

פורסם
  • מחבר

מחיר שווה לכל נפש? ::)

מה ציפית? 1,000 ש"ח? תבדוק כמה עולה UMPC ואז תדבר, בסדר? [br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 19:45:48

נו, בסדר, אתה משלם פה פי 3 מה EEE :)

באג יהיו היבואנים של המכשיר או שיהיה מישהו אחר (במחיר שפוי יותר ? אף פעם לא הבנתי איך באג מצליחים למכור בכאלו מחירים, רק היום ראיתי אצלם 8800GT ב 1800 שקל)

כן, באג יהיו יבואנים בלעדיים בארץ. הם מוכרים כי הם עשו מוניטין של רשת יוקרה. אנשים יודעים שבבאג לא מוכרים זבל ומוכנים לשלם יותר בשביל הביטחון של 42 סניפים בפריסה ארצית ואחריות של היבואנים הרשמיים בארץ.

נחזור לדיון. בזאפ ה-EEE הכי זול עולה 2,000 ש"ח. Kohjinsha עולה כפול, אבל גם הרבה יותר פרקטי מ-EEE. מה כבר ניתן לדחוף בכונן קשיח בנפח 2GB? קצת מוזיקה? סרט? Kohjinsha מגיע עם כונן קשיח 120GB, אפשרות להרחיב זיכרון ל-2GB, מצלמת רשת, Bluetooth, מסך מגע ברזולוציה יותר גבוהה מ-EEE, סוללה יותר חזקה ועדיין שוקל כמו ה-EEE.

המחשב יהיה פיתרון מצויין לאנשי עסקים או סטודנטים שמתבאסים לסחוב נייד 15.4 אינץ לכל המקום.

פורסם

אני כבר יכול לדמיין כמה מהנה יהיה לעבוד על וינדוס עם מעבד כזה.

ואני מתעלם מהמחיר השערורייתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים