עבור לתוכן

אולימפוס C-220 = זו הבחירה שלי ! דעתכם ?

Featured Replies

פורסם

זו הדיגיטלית שבחרתי, שיקולים :

1. עד 2000 ש"ח

2. בעיקר תמונות משפחה

3. הדפסה (אם בכלל), בגודל תמונות סטנדרטיות (בטח לא A4)

4. איכות תמונה סבירה בהחלט, דומה לפיתוח מצלמת פילים רגילה

דעתכם (בהתחשב בשיקולים שלי)?

במידה וביכולתכם להציע לי מצלמה אחרת בהתחשב בשיקולים שלי, אשמח מאוד לשמוע !

תודה.

פורסם

לפי הדרישות שלך עדיף שתקנה מצלמה רגילה (אופטית - לא דיגיטלית)

1.רבע מחיר

2.תמונות סטנדרטיות (לא a4 )

3.איכות של פילם ;D

פורסם
  • מחבר

קבל שלילי בזנט :)

הרכישה תהיה דיגטלית, ועל זה אין וויכוח :)

(בעיקר בשל היכולת לצלם תמונות רבות, למחוק, לשות וכו', לפתח רק מה שרוצים - כאשר את הרוב אינני מעוניין לפתח, אלא לשמור במחשב)

כעת נסה לענות שוב :)

פורסם

דבר ראשון אתה תהנה מאוד ממצלמה דיגיטלית , בתחום המצלמות הקומפקטיות , ממש אין מה להשוות בין שני הסוגים , חוץ מהמחיר המאוד גבוה ובעייה של גודל פיתוחים טיפה יותר מוגבל כרגע, דיגיטלית עדיפה בהרבה לצרכים אלו (מצלמה אישית/משפחתית לא מיקצועית), ותוריד מההשוואה את כל הצעצועים הזולים שנמכרים לאחרונה.

אני משתמש במצלמה כזאת ויכול להגיד לך שהיא אחלה מצלמה , קטנה ומאוד נוחה לשימוש , תפריטים אינטואטיבים , כפתורים שימושיים , מסך מעולה, איכות באמת טובה ומספקת - אך לא מגיע לרמה של המצלמות הקומפקטיות הדיגיטליות שעולות פי 2. חוץ מפיתוחים בגדלים גדולים מאוד היא לחלוטין יכולה להחליף מצלמת סטילס קומפאקטית רגילה ולתת הרבה יותר ממנה.

בכל מקרה אני רואה שאתה חדש פה - כדאי שתשתמש בחיפוש , אם היתת עושה זאת - העת מוצא מידע ואף תמונות מאקרו שצילמתי בתרד שהיה פה רק לא מזמן,

הנה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=34714;start=30

פורסם

http://zap.co.il/model.asp?sog=E-Camera&manufacturer=Olympus&model=C2&pic=8/6/6/7/2397668

הדגם C2 נמכר ב 1500 שם , מדובר באותה המצלמה סה"כ , רק צריך לבדוק במה תומכת היציאת טלווזיה שלה , אם זה בכלל מהותי.

מה שכן זאפ ומצלמות דיגטליות כנראה לא הולך תמיד משהו , תנסה לחפש בחנויות רגילות לא חסר כאלו.

פורסם
  • מחבר

הם נראות מצלמות זהות לחלוטין, יש סיבה להבדל ? (גם ב SPEC לא מצאתי משהו משמעותי...)

פורסם
  • מחבר

ע"מ שהשאלה לא תהיה באוויר,

אני די נעול על הדיגיטלית של אולימפוס, דגם C-220, או C2 (זהות !)

ניתן להשיגה בארץ במחירים הנעים בין 1500-1700 ש"ח.

השאלה איא האם בחו"ל ניתה לקנותה במחיר זול משמעותית, ואם כן - היכן.

במידה וכן, אשמח אם התשובה תתחלק ל 2 חלקים :

1. ציון לינק שדרכו אוכל לראות את המחיר, דמי המשלוח וכו'

2. ציון ארץ-עיר (חיצומחדומם :)) שבה ניתן לרכוש ע"י מישהו שנמצא בחו"ל

תודה !

פורסם

D520,C220,C2 זה אותו הדגם בדיוק , הראשון מיועד לשוק האמריקאי , השני לאירופאי , והשלישי אם אני לא טועה למזרח הרחוק (גם זה היה רשום בתרד שנתתי לך - כבר פעם שלישית היום שאתה שואל שאלות שכבר יש עליהם תשובה בפורום וזה מתחיל להעיד על אופי עצלני :nono:;) ) , בכל מקרה ההבדל בין האירופי לאמריקאי זה יציאת טלווזיה שונה - PAL או NTSC , לא יודע מה בדיוק יש ב C2.

בכל מקרה , גם לא נהוג כאן לפתוח הרבה תרדים על אותה שאלה , ואתה מוזמן להכניס את התרד ששאלת לגבי מחירים בהולנד לפה ולמחוק את התרד שפתחת - זה סתם לא נעים לעין 8)

מהביקור האחרון בהולנד אני יכול להגיד לך שעד כמה שזכור לי המחירים לא זולים משהו , אבל לא יודע מה המצב שם עכשיו. מה שכן אני גם יכול להגיד לך שיהיה לך הרבה מה לצלם שם ;) , תהנה...

עריכה - אופס אחד גדול :-X, תתעלם מכל מה שאמרתי על הולנד זה היה מיועד להודעה של JEAN_PAUL ששאל על מחירים בהולנד, כנראה היתבלבלתי כי אתה שאלת על מחירים בחו"ל , בכל מיקרה אני רואה שאחראי הפורום הכניס את ההודעה השנייה שלך לתרד הזה ועכשיו הכל מסודר ויפה :hat: , כל מה שנותר לי לעשות זה להמליץ גם לך לטוס להולנד :lol:

פורסם

בכל מקרה , גם לא נהוג כאן לפתוח הרבה תרדים על אותה שאלה , ואתה מוזמן להכניס את התרד ששאלת לגבי מחירים בהולנד לפה ולמחוק את התרד שפתחת - זה סתם לא נעים לעין 8)

done 8)

בכ"א, יש לי נסיון לא רע עם האולימפוסים, חיי בטריה ארוכים מאוד (הכל יחסי כמובן).

פורסם

בתחום של עד 2000 ש"ח יש לך את ה-

Canon A60

Nikon CPIX2500

Olympus C-220

Fuji 2650

אני הלכתי על הקאנון (ותוכל לראות תמונות שצילמתי איתה בלינק ש-Ice2K נתן לך). כל המצלמות האלו יתנו לך איכות תמונה טובה למדי.

פורסם

מה מחירה העכשיו של OLYMPUS C220 \ CANON A20 \ CANON 60 ??

תודה.

פורסם

לפני הקניה, בדוק את הניקון קולפיקס 2500. אפשר להשיג אותה באותו מחיר ולדעתי היא טובה יותר. ניקון זה ניקון.

פורסם

לדעתי הקאנון טובה יותר.

חוץ מזה, גם המוכר בחנות אמר לי שהם השוו את ה-Canon A70 עם ה-Nikon 3100 והם העדיפו את האיכות של ה-Canon...

בקשר למחיר, דווקא הניקון עולה יותר ככה שלא נראה לי שהמטרה שלו הייתה לרמות...

פורסם

דעה לא מושפעת אתה לא ממש תקבל כאן כי כמעט כל אחד חושב שהמצלמה שלו הכי טובה.

ולכן אני גם מושפע אבל בכל זאת אני גם ימליץ לך ללכת על ה קאנון.

יש לה איכות לדעתי הכי טובה במצלמות 2MP במחירים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים