פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אני לא מרוצה מהמחשב והייתי רוצה לדעת מה דעתכם על החלפה של חלקים.אם כן, ציינו אילו.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים תעשה מה שאמרתי לך ב-Icq, יש לו בעיה {בטוח} שהוא מקבל חצי מהפרימים במשחקים שהוא צריך לקבל, הוא הסיר דריברים הכל...התקין מחדש.... אמרתי לו תעשה פרמוט שהוא כבר לא עשה הרבה זמן, זה תמיד עוזר.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים נכון... המחשב שלך באמת מצויין.... הייתי ממליץ לך לפתוח תרד במקום אחר שעוסק בלמה אתה מקבל פריימים נמוכים?ניסית לפרמט? ואם אתה באמת מתעקש... ראדון 9700 יעשה את העבודה.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים תשמע המפרט שלך כמעט זהה לשלי רק הכרטיס מסך טיפה פחות טוב משלי אם משחקים לא עובדים זה בעיית דרייברים או משהו כי אצלי הכל רץ חלק אפילו Unreal II ב4X Anti Aliasing
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר תשמע המפרט שלך כמעט זהה לשלי רק הכרטיס מסך טיפה פחות טוב משלי אם משחקים לא עובדים זה בעיית דרייברים או משהו כי אצלי הכל רץ חלק אפילו Unreal II ב4X Anti Aliasingאבל לך יש Ti4600 שהוא ב20 פריימים עובר את שלי...
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים 4X Anti Aliasing מוריד את הביצועים בחצי חוץ מזה הכראיס שלך הוא Leadtek נכון?O.C. קל ביותר ואתה עוקף את הכרטיס שלי בכיף (הקירור שלך הרבה יותר חזק משלי אז זה לא מסוכן לכרטיס)
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר קודם כל אני רוצה לראות ביצועי נטו תקינים לפני שאני עושה OC אני מעדיף לא לעשות...כי אני לא מבין בזה כלום :
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים דבר ראשון תסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך תחזור למקורי של Windows ותתקין מחדש את הגרסה הכי חדשה של הדרייבריםדבר שני תסתכל בביוס שלך אם יש דברים לשפר אם אתה לא מבין בזה אז נדמה לי שיש בביוס שלך אופציה "Optimized Settings" או משהו בסגנון שנותן לך את ההגדרות הכי מהירותדבר שלישי בודקים רעיונות אחרים (שום דבר לא עולה לי לראש כרגע אבל אני בטוח שמישהו כבר ירשום כאן עוד דברים)אם שום דבר לא עוזר מגבים את הכל מוחקים את ההארד-דיסק ומתקינים הכל מחדשנ.ב. ה"Optimized Settings" עלול לעשות בעיות תבדוק שהכל יציב לפני שאתה נשאר עם זה (אחרת זה היה ברירת מחדל)אם המחשב לא יציב תעלה "Fail Safe Settings"
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר טוב התקנתי את 43.51 ועכשיו זה תיקן את בעיית המריחה של הדמויות בunreal 2 (גם לאחר עדכון של המשחק)אבל הfps לא השתנה
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר 1024X768 @ 85hz (במשחק)בלי AA, AFהגדרות בwin = על best image quality...והfps עומד מקסימום על 38 אבל יש כאלו תקיעות מוזרות לפעמיםאם למישהו יש תמונות של הביצועים שלו עם הכרטיס g4 4200 או דומה, בבקשה שייצור איתי קשר בicqהמס': 101472975
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים תריץ 3DMARK 2001 ותגיד כמה אתה מקבל.וחוץ מזה התקנת את הדרייברים ללוח אם?http://downloads.viaarena.com/drivers/4in1/VIAHyperion4in1446vp6.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.