פורסם 2008 במרץ 617 שנים לא יודע אם זה קשור כל כך... ( אתם מוזמנים להעיר\ למחוק אם לא.. אבל חשבתי שזה יעניין.. זה פרוייקט הגמר שלי ושל חברי, מן גרסא שלנו לשולחן Microsoft Surface, בבלוג ייתוארו כל שלבי העבודה מההתחלה ועד הסוף... www.touchproject.net Enjoy! רועי
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אחלה רעיון, מקווה שתצלחו!מחכה לעדכונים. [אם אתם יכולים גם כאן להודיע על עידכון]דור
פורסם 2008 במרץ 717 שנים נשמע ממש מענין, באיזו מערכת אתם הולכים להשתמש? האתר מעוצב בצורה ממש ממש יפה! בהצלחה בהמשך! הוספתי אתכם לרשימת RSS שלי
פורסם 2008 במרץ 717 שנים פרוייקט מאוד נחמדעבדתי בפרוייקט משותף על משהו דומה (שלט של WII, ועט IR )כאשר המסך עצמו \ מקרן שימש כלוח עבודהאני מבקש ממך לשנות את הכותרת לעניינת יותרבהצלחה בפרוייקט.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים לפי מה שהבנתי אתם הולכים להשקיע בזה גי הרבה זמן... אני מחכה כבר לראות את מה שיצא בסוף.. ;D זה יהיה משהו מדהים אם הבנתי נכון מה זה עושה ולמה זה משמש....
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר אהלן לכולם!קודם כל תודה על התגובות... רצינו להוסיף קצת על איך המערכת תעבוד ( הכל יהיה מוסבר בפירוט בבלוג...)אך העקרון הוא diffused illumination, מה שאומר שמשטח הפרספק יואר מכל כיווניו באור אינפרא אדום שיישבר כאשר יהיה מגע אצבע על גבי המשטח עצמו, התוכנה תפרש כל נגיעה כזו כאובייקט נפרד בעל קורדינטות X,Y וגודל.. וכך למעשה ייבנה הממשק... לעוד שאלות נשמח אם תגיבו בבלוג עצמו...(תזכורת- www.touchproject.net(תודה!רועי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.