פורסם 2008 במרץ 717 שנים יפות אהבתי את זה http://i246.photobucket.com/albums/gg96/alexkapu/DragonApe-Improvedv2.jpg
פורסם 2008 במרץ 917 שנים תעבוד על ניקים משתלבים, מסגרות, מברשות, שילובים. בכללי נחמד בשביל עיצוב חתימות סביר
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אמממ סליחה אבל לא אהבתי כלום אולי זה בגלל שאני לא אוהב חתימות ישראליות , בכל מקרה גם בזה אתה צריך להשתפר תעבוד על ניקים משתלבים' date=' מסגרות, מברשות, שילובים. [/quote'] כמו ששוקו אמר ^^
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר מה זה ניקים משתלבים??יש לכם מברשות יפות שאתם יכולים להמליץ לי עליהן?בשילובים אתה מתכוון לשילובים של תמונות?
פורסם 2008 במרץ 917 שנים בקשר לשילובים - פשוט מאוד , שאיזשהו אובייקט (מברשת , תמונה , פונט ) לא ייראה משהו שסתם הדבקת אותו ולא עשית איתו כלום או להפך , אם עשית יותר מדי כמו בכמה מהחתימות שלך שרוב הצבעים שרופים , לא קשורים לרנדר או לניק , או שפשוט חלק יגידו שהם לא נעימים לעין . אבל אני חייב להגיד שהסגנון שלך הוא ישראלי וזכותך לעשות איזה סגנון של חתימות שבא לך , אבל אם אתה רוצה ללמוד סגנון אמריקאי תתחיל לקרוא מדריכים או להכנס לפורומים שעושים שם חתימות כאלה (ואם אפשר הייתי מביא לך לינק לפורום ישראלי טוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.