עבור לתוכן

הגדרת Switch

Featured Replies

פורסם

כרגע עברתי לחיבור עם חייגן לאחר שאתמול בבזק בינלאומי אמרו שיעזרו לי להגדיר אותו ברגע שאני אעבור לחבילת הגיימרים. היום אני מתקשר ומישהו אומר לי שהם לא יכולים לעזור לי ושאני צריך לעשות זאת לבד. :pissed:

אין לי מושג איך לעשות את זה לבד ואשמח אם תוכלו להדריך אותי.

אני לא מוצא שום דגם ספציפי או איזכור לשם המודל חוץ מהמילים "Ethernet Switch" כתובות בגודל בכחול.

מה עושים? :nixweiss:

פורסם

אם זה לא SWITCH מנוהל, אז זה פשוט לחבר כבלים וזהו.

אם זה SWITCH מנוהל, אז תמצא console port ואז צריך להתחבר אליו עם Hyper terminal ולקנפג.

מה אתה רוצה לקנפג בכלל?

פורסם
  • מחבר

קודם כל סליחה על הבורות, יהיו לי הרבה שאלות.

במצב הבסיסי שלי עכשיו החיבור שלי עובד ככה:

סוויטץ' מחובר ל-2 מחשבים ומודם כבלים.

כאשר מפעילים את החייגן במחשב אחד, המחשב השני נותר ללא חיבור אינטרנט. אמרו לי בבזק שצריך להגדיר את הסוויטץ' מחדש באופן פרטי, ופשוט אין לי מושג איך לעשות את זה או איפה בכלל להתחיל. =\

פורסם

אז לפי מה שאתה מתאר, אין פה עניין של קנפוג הSWITCH. כנראה שבבזב"ל חשבו שאתה מדבר על ראוטר.

אז הswitch לא יכול לעזור לך במקרה הזה, אתה צריך כרטיס רשת נוסף על המחשב הנוכחי בשביל המחשב השני. מכיוון שהחייגן נותן לך כתובת IP אחת בלבד והswitch לא יכול לפצל אותה.

פורסם
  • מחבר

אז ברגע שאני קונה עוד כרטיס רשת ומחבר אותו למחשב הנוכחי אני צריך להגדיר אותו ע"פ המדריך הבא

http://hwzone.co.il/print/1051728710/25707/

נכון......? :(

פורסם

כן, אבל אתה לא חייב לא חייב את הswitch בשביל 2 מחשבים (כ.רשת אחד למודם, וכ.רשת אחד למחשב השני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים