עבור לתוכן

מה דעתכם על קונפיגורציית קירור המים הבאה ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בגלל שהתחלתי להשתגע קצת עם המערכת החדשה החלטתי ללכת עד הסוף ולהוסיף קירור מים למעבד.

מערכת קירור המים הבאה מיועדת למעבד q6600 בלבד ואולי בעתיד ל NB , אין לי כוונה להוסיף את כרטיס המסך למערכת הקירור כדי לא להעמיס עלייה.

המטרה היא להגיע ל OC מקסימלי ל q6600

בלוק : D-tek Fusion

רדיאטור : Swiftech mcr330 + Radbox

משאבה / מיכל : XSPC dual bay combo with 750l/h pump

צינורות : masterkleer 5/8

מאוררים : Yate loon

תוסף למים : g11

אני מזמין את הכל (למעשה כבר העברתי כסף מאנגליה).

המערכת אליה זה הולך :

Antec p182

ga-ex38-dq6

q6600 g0

h3870x2

zalman 850w psu.

פורסם

הייתי משנה כמה דברים במערכת

משאבה: MCP 655 \ DD D5 (אני מאוד ממליץ עליה, מאוד חזקה, שקטה - ויכולה להתמודד עם המון בלוקים ו"הפרעות".

עם צנרת ID "1/2 (סיליקון כמובן, עם עדיפות לטייגון) - קח בחשבון שרוב סוגי הצנורות (בייחוד טייגון), חוסמות קרני UV, ולכן לנוזל לא תהיה השפעה תחת אור UV

תוסף - אני מניח שאתה מתכוון לG12 האדום של פולקסווגן? (ולא G11),

אם אתה יכול להשקיע בFLUID XP של DD, מה טוב, או THERMOCHILL , שניהם - לא מוליכים חשמל. (ומגיעים במבחר צבעים)

מה גודל הרדיאטור שאתה מתכנן? (120X2 זה המינימום), עדיף יותר, במידה ותחליט להוסיף עוד בלוקים למערכת.

מאווררים? לבחירתך, הרדיאטור שבחרת לא צריך מאווררים רצחניים כדי להפיק תוצאות, הוא תוכנן לעבודה עם מאווררים שקטים.

בהצלחה בפרוייקט

פורסם
  • מחבר

לגבי הצנרת אין לו כרגע טייגון במלאי ממש לא אכפת לי מאפקט ה uv ואני מקווה שהצנרת הזאת תהיה בסדר.לגבי המשאבה אני חדש לתחום וגם אין לי המון מקום במארז ולכן היה לי נוח לבחור בקומבו הזה שיושב בשני כוננים ונותן 750 ליטר לשעה.לגבי הנוזל זה g11 ואין לי מושג מה זה. אבל לא שווה לשלוח נוזל מאנגליה יש מקום לקנות בארץ ? ואם לא איפה קונים מים מזוקקים ?הרדיאטור דרך אגב הוא 3x120

פורסם

מצד אחד , נוזל שוקל הרבה יחסית - ואם הוא לא מיוחד - חבל לשלוח אותו (משקל = הרבה כסף במשלוח)

לגבי הצנרת, האם היא של PRIMOFLEX?, העיקר שתהיה מסיליקון..

גם אצלי לא היה יותר מידי מקום (בפרוייקט האחרון), אבל הצלחתי לדחוף הכל.. לשיקולך

מים מזוקקים ניתן להשיג בהום סנטר\ACE\תחנות דלק למיניהם וכו', תמיד תוכל להוסיף להם איזה מדלל צבע כמו ZEREX,

כמו כן - אתה יכול להשתמש בנוזל ייעודי לקירור רדיאטורים

צהוב - פרסטון

אדום- G12, במוסכי VW

ירוק - פז, סונול, אמריקן איגל ושאר חברות...

תוודא שהצנרת מתאימה לכל הרכיבים (לפעמים הנתון הוא קוטר חיצוני, ולפעמים פנימי), ולמחברים ולמה שלא יהיה

ותוודא שיש לך מספיק נוזל לכל הלופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים