עבור לתוכן

למה הטכנולוגיה מתפתחת כלכך לאט תגידו לי?

Featured Replies

פורסם

זו שאלה שרק מומחים ואולי אנשי מקצוע בנושא גרפיקה וכרטיסי מסך יוכלו לענות עלייה.

אם היום רק כרטיס כמו GTS 320\640 ומעלה יכול להריץ את warcraft 3 על גרפיקה הכי גבוהה 1280X1204, על 70 פריימרים, שזה המהיר והחלק ביותר, ללא פיפס קטן ביותר שיפריע לתזוזה (קשה מאד לראות הפרעות כאלה), אז איך זה שהכרטיסים שבהם פיתחו אותו בשנת 2001, כן הריצו אותו ככה חלק ורק היום, כמעט 8 שנים אחרי רק אפשר להריץ אותו על 60 פריימים ופרטים הכי גבוהים.

השאלה היא בעצם, הם לפני 8 שנים היתה חומרה כזו כמו היום, למה אז לא נמכרה ליצבור הרחב?...

פורסם

לחברות שעושות משחקים יש תחנות עבודה ומחשבים שעולים חבל על הזמן... כנראה שאז היה יקר להוציא כזה כרטיס לשוק הפרטי

וחוץ מזה אני זוכר שהמשחק רץ לי חלק ישר אחרי שהוא יצא.הוא לא כבד בשיט אפילו לתקופה שלו....

מעניין מה המפרט שבנו איתו את CRYSIS אבל

פורסם

^^ יש לקרייטק מחשב נסיונות לקרייסיס שקוראים לו זומבי זה מפלצת יש לה כוח של אייזה 10X88UL

פורסם

^^ יש לקרייטק מחשב נסיונות לקרייסיס שקוראים לו זומבי זה מפלצת יש לה כוח של אייזה 10X88UL

מאיפה חירטטת את הדבר הזה?

פורסם

ההתקדמות הטכנולוגית דווקא רצה מהר מאוד. הייתה פעם כתבה שאמרה שכל שלוש שנים מחשבים מכפילים את עוצמתם כמעט בכל היבט.

מה שלוקח זמן זה הוזלת הטכנולוגיה והפיכתה למוצר נמכר, וכאן כבר מעורבים כל כך הרבה אלמנטים של שיווק וקידום מכירות שזה בכלל כבר לא קשור לטכנולוגיה עצמה. לצורך השוואה, רק כ-15% מהפיתוחים הטכנולוגיים שנעשים בעולם גם מגיעים לשוק הצרכני (ועדיין יש הרגשה שהמציאו הכל ומנסים לעשות עלינו כסף על כל שטות קטנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים