עבור לתוכן

שלום לכולם מIE8

Featured Replies

פורסם

אני כותב את ההודעה הזאת על IE8.

בינתיים זה נראה ממש נחמד - למשל יש בדיקת איות של בבילון.

הדפדפן תומך סטנדרטים די טוב ובגלל זה אני צריך להריץ אותו במצב תאימות לIE7 :'(.

דבר אחד שממש השתפר זה הגלילה. הגלילה ממש חלקה גם במצב הסופר גלילה של הmx revolution.

בהמשך אני אתן ביקורת קצת יותר מקיפה :)

פורסם

התקנתי עכשיו ו...

אין בנתיים שינוי בעיצוב, תמיכה גרועה בסטנדרטים, עכשיו לFF3 יש יתרון על זה :smile1: אפילו לא הצלחתי להיכנס לHWZONE איתו, MS יודעים את זה ובגלל זה שמו כפתור Emulate IE7, לקח לו הרבה מאוד זמן להיפתח בפעם הראושנה (מספר דקות), הוא גם כל הזמן ללא הפסקה צורך 99-100% מהמעבד :(.

אבל בהחלט יש כמה דברים חדשים ונחמדים.

לסיכום לMS יש עוד המון עבודה, לאומת זאת FF3 כמעט גמור.

לא ממליץ להוריד למי שמתשתמש בIE7 כדפדפן ראשי, אבל למי שמשתמש בFF כדפדפן ראשי יוכל סתם לנסות תIE8, הוא לא ראוי עדיין להיות דפדפן ראשי.

צירפתי תמונה של איך HWZONE ניראה בIE8

[attachment deleted by admin]

פורסם

תאמין או לא, אבל הוא עבר!

**לעזעזל הפונטים שלי השתנו... ה-ל נראה מפחיד ביותר :P

ד"א הסרגל סימניות כמו בFF חדש בIE8? אני לא זוכר שראיתי אותו ב-7...

פורסם

הסרגל שבתמונה מעליך מימין לכוכב של המועדפים?

הוא קיים גם בIE6.

פורסם

משהו חדש שאמור להיות טוב, אבל לא במיקרה שלי, אחרי שכל המחשב היה תקוע ביגלל IE8 כי הוא לקח 100%, הגעתי לפיתרון הסופי להרוג את התהליך שלו בTASK MANGER.

אבל אחרי שהרגתי את התהליך הוא חזר, כמו בFF שאם הדפדפן קורס אז הוא יחזור אוטומטית לאותו עמוד.

עוד משהו נחמד זה כשאני לוחץ סגור של הדפדפן אז הוא שואל עם לסגור את דל דפדפן או רק הTAB הנוכחי.

עריכה:

עכשיו הוא ביכלל לא יכול להיכנס לHOTMAIL!

פורסם

ההודעות הלא קשורות נמחקו

תחזרו לנושא.

פורסם

הסרגל שבתמונה מעליך מימין לכוכב של המועדפים?

הוא קיים גם בIE6.

לא ראיתי אותו ב-6 ו-7, כנראה לא שמתי לב אליו כי אני כמעט ולא משתמש בIE...

פורסם
  • מחבר

ככל שגולשים יותר מגלים יותר פיצ'רים מגניבים.

תסתכלו כאן

http://www.tweakvista.com/Article39239.aspx

בסרט הראשון והשני ותראו איזה יופי של דברים עשו

פורסם

כן הIE אקטיביטיס באמת נחמד, לדעתי מיקרוסופט עוד יוכלו לעשות דפדפן נהדר בגרסא הסופית, חבל שבגרסא הנוחכית יש כ"כ הרבה באגים ובעיות.

פורסם

תודה רבה, מיירון! אהבתי מאוד את הסרטונים ואכן activities הזה הולך להיות מאוד שימושי. זה למעשה כמו פיצ'ר מנוע חיפוש מותאם, רק הרבה יותר גמיש ויפה גרפית. לדוגמא כרגע יש לי 20 מנועי חיפוש מותאמים אישית במקסתון, כאשר חלקם אני לא ממש צריך בתור מנוע חיפוש, כי הם נותנים לי תשובה מהירה, לדוגמא: חיפוש מילה במורפיקס (תרגום), whois או מידע אחר כלשהו על האתר, חיפוש תמונה של אדם ששמו מוזכר באיזה מאמר, הצגת אלבומים כולל תמונה של אומן כלשהו (נניח ממומה), הצגת הודעות אחרונות ממשתמש כלשהו נניח בפורומים (או מידע עליו) ועוד מידע "חפוז" שכרגע מגיע בדף חדש אבל למעשה רואים אותו בהבזק וחוזרים לעבודה שוטפת.

גם WebSlices נראה כמו אימפלמנטציה גרפית חכמה של RSS. אישית עד היום שנאתי RSS כי הוא לא נותן מספיק מידע במבט חטוף, וזה עלול לדחוף אחד כמוני להשתמש יותר בטכנולוגיה הזאת. לדוגמא אם זה ישמור לי את אשכול הדיון הזה, אז אוכל לראות בקלות אותו מודגש כאשר מישהו הגיב מיד כשהגיב, וכשאלחץ על הלינק אראה את התוכן מידיית (כי הוא נטען מראש ורונדר מראש גרפית). בקיצור נותן לך עדכון מלא לפיסת מידע מאוד מסויימת.

אהבתי.

פורסם

יש גם את ה microformats שנראה דומה חלקית ל activities.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים