עבור לתוכן

דילמה בקניית כרטיס מסך !

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמממ לפי מה שהבנתי הכרטיסים של NVIDIA יריצו אפשרויות שהכרטיסים של ATI לא יוכלו להריץ עקב ההסכמים...

וגם האיכות שבו המשחק ירוץ והמהירות יהיו טובים יותר לצד ש NVIDIA ויגבילו את הכרטיסים של ATI ...

לכן אני בבעיה כי למה לי לקנות כרטיס מסך שלא יוכל להיות מנוצל על ידי משחקים שאני ישחק בעתיד... :'(

אז אם חושבים על זה עדיף להשקיע ב GEFORCE FX כי לפחות אז הכרטיס ינוצל טוב יותר ויפיק ניצול מירבי... :-\

בקיצור NVIDIA מלוכלת מאוד !!! רק בגלל שהם לא יכולים להתמודד בקטע החומרי עם ATI הם עוברים לטקטיקה מגעילה...

אני במקומם הייתי עושה חושבים עם עצמי לפני מהלכים כאלה !!! >:(

לא! אתה עושה טעות חמורה!

זה שהם יחתמו הסכמים (אולי!) לא אומר שהמשחקים של EA לא ירוצו על ATI! זה אומר שאולי הכרטיסים של NVIDIA ירוצו קצת יותר טוב...

אבל הכי חשוב, אל תלך על GEFORCE FX! שמעת את הקירור שלו???

פורסם
  • מחבר

אז למה לי לא לקנות GEFORCE FX של LEADTEK אם אמרת שהקרור שלהם שקט וגם המשחקים ירוצו עליהם טוב יותר?

:-\

הנה לינק ל Leadtek WinFast A300 TD MyVIVO GeForce FX 5800 שעולה בארץ 2227 שקל...

http://www.leadtek.com.tw/3d_graphic/winfast_a300_td_myvivo_1.shtml

כבר לא שווה לקנות אותו ?

פורסם

אוף! איזה מעצבן! ההסכמים לא שווים גרוש!

נגיד וחתמו על ההסכמים היום ונגיד שNVIDIA אמרה לEA שהם רוצים שזה יעבוד על כרטיסי ATI חרא (דבר שEA לא יכולים להרשות לעצמם)

פיתוח משחק לוקח בן שנה וחצי ל4 שנים!! לרוב 3 שנים... אז המשחק הבא שייצא ויהיה לו יותר תאימות לNVIDIA יהיה בשנת

2006! ובשנת 2006 המחשבים של כולנו אפילו מי שקנה מחשב היום יהיה עגלה ושום משחק חדש לא ירוץ על הראדון החדש שלך!

אז תירגע קנה כבר ראדון לשנה וחצי שנתיים הבאות ותיהיה מאושר....

אזהרה!

השימוש בFLOWFX עלול ליגרום לחרשות ולמחלות מסוכנות

פורסם

גם אם יחתמו הסכמים, וגם אם החברות שחתמו יעשו שהמשחקים יעבדו חלש על הכרטיסים של ATi. אני מבטיח לך שיום אחרי שהמשחק יוצא בחו"ל, יצא קראק שמוריד את "ההחלשה" של כרטיסי ATI. אז לך על הRadeon :)

פורסם

אז למה לי לא לקנות GEFORCE FX של LEADTEK אם אמרת שהקרור שלהם שקט וגם המשחקים ירוצו עליהם טוב יותר?

:-\

אולי כי הוא "קצת" יקר מדי (~3000 ש"ח) ורק טיפונת יותר טוב מה-9700 (הרדאון הרבה פעמים גם משיג אותו כך שקשה לומר מי יותר מהיר :))?

פורסם

נגיד וחתמו על ההסכמים היום ונגיד שNVIDIA אמרה לEA שהם רוצים שזה יעבוד על כרטיסי ATI חרא (דבר שEA לא יכולים להרשות לעצמם)

פיתוח משחק לוקח בן שנה וחצי ל4 שנים!! לרוב 3 שנים... אז המשחק הבא שייצא ויהיה לו יותר תאימות לNVIDIA יהיה בשנת

2006! ובשנת 2006 המחשבים של כולנו אפילו מי שקנה מחשב היום יהיה עגלה ושום משחק חדש לא ירוץ על הראדון החדש שלך!

אזהרה!

השימוש בFLOWFX עלול ליגרום לחרשות ולמחלות מסוכנות

LOL!!! :lol:

פורסם

גם אם יחתמו הסכמים, וגם אם החברות שחתמו יעשו שהמשחקים יעבדו חלש על הכרטיסים של ATi. אני מבטיח לך שיום אחרי שהמשחק יוצא בחו"ל, יצא קראק שמוריד את "ההחלשה" של כרטיסי ATI. אז לך על הRadeon :)

גם ייתכן, כמו שוצאים היום קראקים למשחקים.

היי, זוכרים איך פרצו ראדון 9500 והפכו אותו ל-9700? ;)

פורסם
  • מחבר

אם NVIDIA תחתום על ההסכם עם EA לא מדובר על משחקים של עוד 4 שנים מדובר כנראה על FIFA ו NBA וכל אלו שיוצאים כל שנה !

אם אני לא טועה...

וחוץ מזה מה רע ב GEFORCE FX של LEADTEK הקרור של רועש גם באותה מידה של כל השאר ?

פורסם

אולי לא, אבל למה לך לשלם עוד 800 שקל בשביל הסכמים עתידיים שלהם?

O_o

פורסם

אם לא איכפת לך מהרעש וגם מ1000 שקל!! שהFX יעלה לך יותר מהראדון ויציג ביצועים עדיפים ב50 שקל....

תיקנה FX, אני וכל הפורום אומרים לך שההסכמים בינתיים לא שווים גרוש! ואתה רוצה GFX, אז תיקנה GFX...

אבל עוד שנתיים שהמשחקים עדיין ירוצו שווה בשווה על ATI וNVIDIA אל תתבכיין שהלכו 1000 שקל שיכלת להשקיע

במערכת סאונד 6.1....

פורסם
  • מחבר

אוקיי אתם צודקים... אני דיי השתכנעתי ללכת על הרדיאון...

תודה לכולכם על העזרה !

ודרךך אגה ההבדל בין HERCULESRADEON 9700 PRO ל LEADTEK GEFORCE FX 5800 הוא 300 שקל...

שתדעו להבא ! ;D

פורסם

אבל עם זה GFX 5800 בלי הULTRA הראדון יותר טוב... או בביצועים שווים..

פורסם
  • מחבר

נכון ... אבל שוב עולה השאלה אם המשחקים בעתיד ינצלו את מלו ה RADEON ככה שההבדל בביצועים יבוא לביטוי

כי למרות שהRADEON יותר טוב מה GEFORCE FX לא בטוח שבעתיד היתרון יבוא לידיד ביטוי במשחקים...

:-\ וזה ממש חבל !

פורסם

נכון ... אבל שוב עולה השאלה אם המשחקים בעתיד ינצלו את מלו ה RADEON ככה שההבדל בביצועים יבוא לביטוי

כי למרות שהRADEON יותר טוב מה GEFORCE FX לא בטוח שבעתיד היתרון יבוא לידיד ביטוי במשחקים...

:-\ וזה ממש חבל !

>:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים