פורסם 2003 באפריל 2622 שנים בהתחלה רציתי לקנות HERCULES RADEON 9700 PRO...אוקייי אחרי ששמעתי על ההסכמים שחותמת NVIDIA עם חברות משחקים אני חושב שאני ילך על GEFORCE FX או GEFORCE 4TIעכשיו מה מבין שני הכרטיסים האו הוא מומלץ יותר ?Leadtek WinFast A300 TD MyVIVO GeForce FX 5800 אוGeForce FX 5800 Asus V9900 TD 128MBאוASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB ישנה גם האופצה של ה HERCULES RADEON 9700 PRO אבל אני שואל את עצמי אם באמת כדאי לי לקנות כרטיס שאולי לא ינוצל על ידי משחקי העתיד הקרוב... :'(אני ממש מצפה לתגובות שלכם !!! תודה ראשדרך אגב אם יש לכם המלצות אחרות תרשמו גם אותם...
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים עוב אותך מההסכמים המטופשים (שלא בטוח אם הם יהיו בכלל) בין NVIDIA ל-EA, זה לא אומר כלום לגבי ATI. כיום האלטרנטיבות של ATI הרבה יותר טובות משל NVIDIA וגם הרבה יותר משתלמות אז לך על הרדאון 9700!!! נ.ב. הכי כדאי עכשיו הוא HERCULES 3D PROPHET 9700 (לא פרו!) כי הוא עולה 200 ש"ח פחות מה-PRO וביצועיו כמעט זהים. חוץ מזה ראיתי כבר חנויות שמוכוץ אותו בכ-1600 ש"ח ואפילו פחות. קניה משתלמת ביותר (של HERCULES כמובן!). לך על זה.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר ומה אם ההסכמים כן יחתמו בסופו של דבר ?!?!?מה אז יהיה ? יהיה לי כרטיס מסך פצצה שלא מנוצל על ידי משחקים ?!!?אתה מבין למה אני בבעיה עכשיו...
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים ומה אם ההכמים כן יחתמו בסופו של דבר ?!?!?מה אז יהיה ? יהיה לי כרטיס מסך פצצה שלא מנוצל על ידי משחקים ?!!?אתה מבין למה אני בבעיה עכשיו...ממש לא נכון. כפי שאמרתי, גם אם יהיו הסכמים, עדיין זה לא אומר כלום לגבי ATI והכרטיסים שלה!
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אם יהיו הסכמים... ועד שהם יחתמו... אתה תספיק להחליף כבר 2 כרטיסי מסך.אבל יכול להיות שכל העיניין רק בגדר שמועה ותיראה איך זה עובד... יותר אנשים קונים NVIDIA מחשש.... זה רע לשוק ולתחרות.לך על הראדון 9700 פרו... והוא יעבוד פצצה עוד הרבה זמן.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אם יהיו הסכמים... ועד שהם יחתמו... אתה תספיק להחליף כבר 2 כרטיסי מסך.אבל יכול להיות שכל העיניין רק בגדר שמועה ותיראה איך זה עובד... יותר אנשים קונים NVIDIA מחשש.... זה רע לשוק ולתחרות.לך על הראדון 9700 פרו... והוא יעבוד פצצה עוד הרבה זמן.בדיוק! ;D
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אבל זה לא הגיוני שהם יחתמו דבר כזה ואני יסביר לך למה כי אם הם חותמים על דבר כזה אוטמטית 30-40 אחוז מהשוק לא יהיה זמין למשחקיםזה הפסק ענק בשבילהם לי נראה בכל אופן שזה רק עוד אחד מהטריקים המלוכלכים של אנ ווידיהועובדה שהוא מצליח אם אנשים כמוך שולאים שאלות כאלותיקח את הראדון 9700 פרו בלב שקט וחיוך על השפתיים
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר אוקיי אז נראה לי שאני ילך על HERCULES RADEON 9700 PROרק יש לי שאלה אחרונה .... עד כמהגרוע הרעש שעושה הקירור של ה GEFORCE FX ? ואם עדיין לא המציאו משהו שקט ?
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים טוב אם אתם אומרים... אבל יש אתר שרשום בו שההסכם עם EA כבר נחתם !איך אתה יודע שזה נכון? וגם אם זה נכון זה לא אומר כלום לגבי ATI והכרטיסים שלה!!!!!!!!!!
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר מה זאת אומרת זה לא ישפיע על הכרטיסים של ATI ?!?!?אם יחתם הסכם זה אומר שחברות המשחקים יתנו יחס מועדף לכרטיסים של NVIDIA !!!שזה אומר שהRADEON לא ינוצל ממש במשחקים...
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אוקיי אז נראה לי שאני ילך על HERCULES RADEON 9700 PRO רק יש לי שאלה אחרונה .... עד כמהגרוע הרעש שעושה הקירור של ה GEFORCE FX ? ואם עדיין לא המציאו משהו שקט ? קודם כל, תלך על הגרסא הלא פרו כי היא הרבה יותר זולה וכמעש שווה בביצועיה לפרו. דבר שני, הרעש של הגיפורס FX יכול להרוג בני-אדם!!! סתם... אבל הוא באמת רעש רציני ואני לא חושב שיש לו פתרונות קירור היום...
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מה זאת אומרת זה לא ישפיע על הכרטיסים של ATI ?!?!?אם יחתם הסכם זה אומר שחברות המשחקים יתנו יחס מועדף לכרטיסים של NVIDIA !!!שזה אומר שהRADEON לא ינוצל ממש במשחקים...לא הגיוני שזה יקרה. וגם אם כן, אז עד כמה מועדף?
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים הקירור של לידטק די שקט.הרעש של הקירור של ATI:http://images.anandtech.com/reviews/video/nvidia/geforcefx/review/ati.zipהרעש של הקירור של FX:http://images.anandtech.com/reviews/video/nvidia/geforcefx/review/nvidia.zipלשיקולך ;D
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר אמממ לפי מה שהבנתי הכרטיסים של NVIDIA יריצו אפשרויות שהכרטיסים של ATI לא יוכלו להריץ עקב ההסכמים... וגם האיכות שבו המשחק ירוץ והמהירות יהיו טובים יותר לצד ש NVIDIA ויגבילו את הכרטיסים של ATI ... לכן אני בבעיה כי למה לי לקנות כרטיס מסך שלא יוכל להיות מנוצל על ידי משחקים שאני ישחק בעתיד... :'( אז אם חושבים על זה עדיף להשקיע ב GEFORCE FX כי לפחות אז הכרטיס ינוצל טוב יותר ויפיק ניצול מירבי... :-\ בקיצור NVIDIA מלוכלת מאוד !!! רק בגלל שהם לא יכולים להתמודד בקטע החומרי עם ATI הם עוברים לטקטיקה מגעילה... אני במקומם הייתי עושה חושבים עם עצמי לפני מהלכים כאלה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.