עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי הפלאפון שלי [K610]

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי את הפלאפון SONY ERICSON K610... ולא מזמן איבדתי את האוזניות שלי :\ והשתמשתי בפלאפון כנגן (קניתי גם כרטיס 2 ג'יגה) לצערי אני לא טיפוס של רמקולים אז לכן אני מחפש אוזניות...

אני יודע שאפשר להשיג באורנג' מתאם לאוזניות רגילות או לקנות עוד אוזניות כמו שהיו לי אבל השאלה שלי היא:

אפשר לקנות מתאם BLUETOOTH ואזניות שתומכות בזה ולשמוע מוזיקה בצורה אלחוטית?אם כן אז כמה זה יעלה?(שימו לב שאני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על זה אם זה בתקציב של 300 שקל אז זה לא רלוונטי..) אם אפשר לקנות את זה בפחות מ200 שקל אז מאיפו ? (בבקשה חנות שקרובה לנתניה)

ועוד שאלה אחת שטיפה מחוץ לנושא...

הכבל של הUSB שלי טיפה דפוק ולא ממש מצאתי באורנג' מתאם BLUETOOTH למחשב תוכלו לשלוח לי לינק למקום שיהיה אפשר למצוא שם אחד כזה...

תודה.

מחכה לתשובות.

ד"א אם עברתי על איזה חוק או כלל אז סליחה פשוט תעירו לי ואני אדע לפעם ההבאה.

פורסם

מבחינת אוזניות, אם המחיר של המקוריות סביר, לך עליהם הם סבבה.

אם לא, תקנה רק מתאם ותרכיב אוזניות משלך.

הפלאפון שלך תומך ב A2DP (בלוטוט סטריופוני) אז בשביל אוזניות אלחוטיות אתה לא צריך שום מתאם, רק אוזניות עצמם, ובספק אם תמצא אוזניות בלוטוט סטריופוניות נורמליות במחיר שלך, תצטרך להתפשר על האיכות וחבל.

בקשר למתאם BT למחשב, בכל חנות מחשבים (זיגזג, פנדה, נועה) תמצא דונגל כזה ב100 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

תודה לתשובות לגבי המתאם

ולא ממש אכפת לי טיפה לרדת באיכות...העיקר אלחוטי...תוודה..

פורסם

יש גם מתאם שמתחבר בבלוטוס למכשיר שלך ופיסית לכל אוזניות רגילות.

במתאם עצמו יש גם שלט קטן לנגן..

ראיתי שמוכרים את זה באורנג' במכיר דיי מוגזם (500 שקל בערך)

אבל אני מניח שאתה יכול להשיג את ה ביותר זול ובכלל מאיביי בזול.

ויש אוזיות בלוטוס כמו המוטורולה S9 ב300 שקל בערך.

פורסם

נשמע כמו הרעיון הכי דבילי בעולם, גם ככה המכשירים היום קטנים, אז מה זה משנה אם אתה הולך עם המתאם BT או עם המכשיר.

כל הקטע באוזניות אלחוטיות זה הנוחות וה"חופשיות" מחוטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים