פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר אחי אתה יכול לבוא לאיי סי קיו שלי להסביר לי כמה דברים??עם כן 167361919
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר עם אני חותך את המארז שהו מברזלאיך אני יודע עם זה יצא ישר?מה אני עושה אחרי שאני חותךאני רק מתחיל בכל הקטע הזאת אז אני צריך עזרה...מי שיוכל שירשום לי פה מה אני צריך לעשותאני מתכוון לעשות חלון במארזולהוסיף עוד מאוורים הם השליטה הזאתאני אפילו לא יודע איך קוראים להותצוגת LCDעם אתם יכולים תגידו לי מה אני צריך לעשות בשביל זהוכמה זה אמור לעלות לי פחות או יותרועם יש מישהו מאיזה הצפון שמתנדב לעשות את זה איתי ביחד?
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים 1. המארז לא מברזל אלה פח..אתה חותך עם דיקס/דרמל/ג'גסו - למאוררים עם דיקס/דרמל/ג'גסו או הכי עדיף מקדח כוס2. אתה לא יודע פשות תנסה שזה יהיה כמה שיותר ישר.3. אחר כך אתה משייף את החיתוך או שם גומי U/H4. לבנות את המערכת הזאת (BAYBUS) יש מדריך באתר5. להוסיף LCD יש גם באתר
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים אם זה חיתוך לצורך הוספת מאוורר הכי טוב לחתוך עם מקדח כוס - זה מקדח עגול (בגלל זה כוס) עם מקדח פיילוט באמצע - זה בתנאי שתמצא מקדח כוס 120 מ"מ או 80 מ"מ - מכיוון שרוב הסיכויים שלא תמצא מקדח כזה (מקדחי כוס למתכת שאפשר למצוא זה מקסימום בקוטר צול, וגם הם עולים לא מעט - אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מקדח כוס למתכת 120 מ"מ וכמה זה עולה שיכתוב פה) ואם כבר תמצא הוא יעלה הרבה (אני מניח שלא תשתמש בו יותר מפעם אחת או פעמיים) חבל על הכסףלך לכל בית מלאכה שמתעסק במתכות ( הכי טוב זה בתי מלאכה שמרכיבים ארונות חשמל, או שמתעסקים במזגנים או דודי-שמש, י שלהם מקדחים עגולים כדי לפתוח חורים לצנרת) עם הפנל המפורק שלך ותבקש מהם, הם יעשו לך את זה תוך שניה ובחינם.אפשרות אחרת זה לקחת מספרי פח שעולות איזה 20 שקל ופשוט לגזור (אתה גוזר בתנועות קצרות כל פעם חצי סנטימטר כדי שיצא מה שיותר עגול וחלק בגזירה) ואז לשייף את זה עם משוף מתכת עגול שיראה יפהאחרי שיש לך חור יפה ועגול במארז אתה מחליק אותו עם נייר זכוכית- להזהר מאוד - פח גזור הוא מאוד חד ויכול לעשות לך חתך די עמוק בקלות, ואז אתה צובע את החתך בצבע מתכת נגד חלודה (המרייט או משהו דומה) וזה הכל.אם יש לך מארז ישן, או שאתה מוצא זרוק איזה מחשב ענתיקה רצוי שתתאמן על זה קודם, חבל להרוס מארז חדש אם זאת הפעם הראשונה שלך.
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים עם אני חותך את המארז שהו מברזלאיך אני יודע עם זה יצא ישר?אתה מסתכל עליו ומחליט: ישר או עקום ;Dעכשיו רציני: אני מציע לך קודם כל להחליט איזה מוד בדיוק אתה רוצה לעשות... צעד צעד... ואז לברר עליו בדיוק מה השלבים, איזה חומרים צריך וכו'...
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים במארז שלי עשיתי חור למאוורר וחלון עם גיקסו אבל עדיף לך להימנע מלהגיע למצב של שיוף בתור שבלונה אתה יכול להשתמש בCD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.