פורסם 2008 במרץ 517 שנים אהלן חבר'ה ..אני מחפש חנות\מעבדה טובה בפתח תקוה למסירת מצלמה של canon לתיקון..אשמח אם מישהו יודע ויכול להגיד לי .. תודה מראש
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים ^^שודדי ים אל תלך אליהם, נסה קודם כל את ארליך מעבדות מת"א (נמצא ליד עזריאלי)אגב מה הבעיה שלך במצלמה? אתה רואה עיוותים סגולים במסך או מסך שחור לגמרי?
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים בית הצילום שודדי ים? תיקנו לי את החיישן ללא עלות בפעם האחרונה כי קנון גילו איזשהי בעיה סדרתית שקשורה לאקלים בארץ או משהו כזה... אני לא חושב שכל מקום היה לוקח אחריות כזאת. מדובר ב Powershot A70 אגב.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים נסה יותר בכיוון של מצלמה שלא נכללת באחריות, והמצלמה שלך היא חלק מסדרה של מצלמות פגומות ככה שבין אם הם רוצים או לא הם היו חייבים לתקן לך את המצלמה ללא עלות.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים היום של עידן המיחושב, לא שווה לתקן מצלמות. התיקון יעלה יותר ממחיר מצלמה.גש למחסני חשמל, רכש מצלמה נורמלית ותפסיק לפרנס את הגנבים שמתקנים מצלמות
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים אני מציע שלפני שאתה ניגש למחסני חשמל או כל חנות אחרת תשווה מחירים קודם כל:www.zap.co.il
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים היום של עידן המיחושב, לא שווה לתקן מצלמות. התיקון יעלה יותר ממחיר מצלמה.גש למחסני חשמל, רכש מצלמה נורמלית ותפסיק לפרנס את הגנבים שמתקנים מצלמותמחסני חשמל ROFLאני ניקיתי חיישן אצל ארליך השירות היה מצויין אבל המחיר גבוהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.