פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אחים שלי מי יכול להביא לי איזה מדריך פשוט למודינג מה לעשות איך לעשות והכל???אני רוצה להתחיל לבנות לי משהו מהמארז הקיים שלי ואני לא יודע איךעם מישהו יכול לבוא לאיי סי קיו שלי 167361919 ולעזור לי אני יודה לו מאודתודה רבה...!עריכה :כותרת נורמלית בבקשה ,הפעם אני עורך לך את הכותרת בגלל שאתה חדש ולא מכירלהבאה הדיון ינעל !
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים שלום לך אני מנחש שאתה חדש פהא)כדאי שתשנה כותרת לפני שינעלו לך את התרדב) יש מספיק מדריכים באתר מדורים: oc&moding
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר אחי נכנסתי לשם "oc&moding"ולא מצאתי כלום זה ריק ויש יל עוד שאלה עם מה אני חותך את המארז בשביל לסדר משהו יפה למודינג?
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אחי שני דברים1. האתר בדיוק נפל ונמחק הכל חוץ מהפורומים אני מקווה שזב רק זמני תצטרך לברר בפורום "על האתר והפורומים"2. אסור להשתמש בכותרת כמו "צריך עזרה דחוףףףף" אם זה לא באמת דחוף (אני לא חושב שמישהו ימות אם לא תעשה מודינג למחשב)יותר מזה אם לא תשנה את הכותרת למשהו בסגנון "איך עושים XXX" ינעלו לך את הת'רד ואז אף אחד לא יוכל לענות לך וגם אם לא אנשים לא יענו כי הם יתעצבנו לגלות שבמקום העזרה הדחופה אתה צריך משהו טריוויאלי
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר או קיי אחי אני ידע לפעם הבאהגבר עם אתה יכול תבוא אלי לאיי סי קיו 167361919אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.