פורסם 2008 במרץ 517 שנים יש לי את הX1950 pro שקניתי כשDX10 היה ממש חדש ועדיין מלא באגים. בזמנו אמרתי שאני אשדרג כאשר היתרונות של הDX10 על פני הDX9 יהיו ברורים. ביינתיים אני לא ממש רואה סיבה לשדרג ותהיתי האם מישהו יודע מתי הDX10 יתן ביצועים גבוהים מספיק שיהיה שווה לשדרג.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים כבר עכשיו הDX10 אוכל את הDX9 כבר סידרו הכל....עדיין יהיו עוד עידכונים.אבל אם אתה לא מעודכן כבר יש DX10.1ההבדל בין DX10 ל DX9 הוא משמעותי!
פורסם 2008 במרץ 517 שנים יש לי את הX1950 pro שקניתי כשDX10 היה ממש חדש ועדיין מלא באגים. בזמנו אמרתי שאני אשדרג כאשר היתרונות של הDX10 על פני הDX9 יהיו ברורים. ביינתיים אני לא ממש רואה סיבה לשדרג ותהיתי האם מישהו יודע מתי הDX10 יתן ביצועים גבוהים מספיק שיהיה שווה לשדרג.ברור לך ששידרוג אומר לעבור לויסטה ? בכל מקרה, אף אחד לא יודע מתי יהיה השיפור המיוחל, זה תלוי במפתחי משחקים (ולא נראה לי שיש משהו חם בקנה חוץ מ alan wake).
פורסם 2008 במרץ 517 שנים אין לי ממש בעיות אישיות נגד ה DX10, חוץ מהעובדה שהוא זמין כרגע רק בויסטה.אני לא מתכוון להמליץ לאנשים על ויסטה. זאת מערכת מנופחת עם דרישות חומרה גבוהות מידי בשביל השוק היום, לדעתי.אם בכל זאת יש לך כבר ויסטה או שממש דחוף לך השיפור לויסטה או לכרטיס מסך קנה כרטיס שתואם (מומלץ לא חובה)DX10.1, אם לא חכה עד שתהיה סיבה ממש טובה בשביל ויסטה ואז תשדרג.ה X1950PRO נשמע לי כמו פתרון מאוד סביר לבינתיים.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים לדעתי אין טעם לשדרג כרטיס מסך היום רק ביגלל DX10, אלה אם כבר ביגלל ביצועים עדיפים של כרטיסי המסך של היום, אבל גם זה אני ממליץ לחכות עוד קצת כי גם היום הכרטיס מסך שלך מציג עדיין ביצועים טובים.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר אם ניקח משחק ונריץ אותו על אותו מחשב, פעם אחת בDX9 ופעם אחת בDX10.1 (נגיד פעם על XP ופעם על וויסטה) מה יהיו ההבדלים? עד כמה DX10.1 משפיע?
פורסם 2008 במרץ 517 שנים כבר עכשיו הDX10 אוכל את הDX9 כבר סידרו הכל....עדיין יהיו עוד עידכונים.אבל אם אתה לא מעודכן כבר יש DX10.1ההבדל בין DX10 ל DX9 הוא משמעותי!על סמך מה אתה אומר את זה?אם ניקח משחק ונריץ אותו על אותו מחשב, פעם אחת בDX9 ופעם אחת בDX10.1 (נגיד פעם על XP ופעם על וויסטה) מה יהיו ההבדלים? עד כמה DX10.1 משפיע?בDX10 תקבל פחות FPS ולא תראה הבדל גדול תמונה.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים כול DX מטרתם יחידה. לשפר את המכירות. מקריצים שטות תמיכה בDX10 וזהו. לדעתי הכי חשוב בכרטיס לפני הפילטרים אילו הביצועיםאני אישית כרטיס שיריץ לי פרמים במהירות, בכוח עיבוד נמוך. מאשר כרטיסים של היום
פורסם 2008 במרץ 517 שנים נכון להיום, אין משחק שממש תוכנן מ-0 ל-DX10, ולכן אין עדיין צורך בזה ואין הבדל משמעותי בין DX9C ובין DX10.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים מחבר נכון להיום, אין משחק שממש תוכנן מ-0 ל-DX10, ולכן אין עדיין צורך בזה ואין הבדל משמעותי בין DX9C ובין DX10.תודה זה עונה לי על השאלה.זה מעלה שאלה אחרת, האם במשחק שתוכנן 0 לDX10.1 נראה קפיצת מדרגה בביצועים לעומת DX9C?
פורסם 2008 במרץ 617 שנים אם אין כזה, אז מאיפה למישהו לדעת ? בכל מקרה, האפקטים של DX10 דורשים יותר מהכרטיס מסך לכן אולי תראה מקפצה באיכות אבל לא בביצועים.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים האבדלים היום בין DX10 לDX9 זניחים וברוב המשחקים לא באמת קיימים מה שיש היום בשוק זה אפשרויות להגדרות גבוהות יותר כמו בקריסיס לדוגמה שנפתחות בDX10 אבל בפועל הוכיחו כבר שאפשר לפתוח את זה גם בDX9 באופן לא רשמי וחוץ מזה צריך מחשב מאוד יקר להריץ משחקים בהגדרות כאלו בקצב פרימים נורמלי ככה שזה לא משתלם בקיצור פותח הדיון יש לך כרטיס סבבה להיום נכון לא מהחזקים בשוק ולא DX10 אבל כרגע לא באמת צריך יותר מהכרטיס שלך אז תחכה יותר עד שהכרטיס שלך יהיה באמת מיושן כי חבל סתם לבזבז את הכסף
פורסם 2008 במרץ 617 שנים יש הבדל מאוד משמעותי בין dx10 ל dx9אבל הסיבה לכך שלא רואים הבדל משמעותי היא שהמשחקים לא מתוכננים ל dx10 מכלתחילה .אני מניח שככל יעבור הזמן נראה משחקים שכן יתמכו ב dx 10 במלואו.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים בסדר מדברים על היום הבעיה העיקרית זה שאין DX10 בXP לפחות לא רשמית ככה שלוקח למפתחים המון זמן לעבור לDX10 וכל עוד ויסטה לא שולטת באופן גורף בשוק וכרטיסי DX10 מאוד נפוצים אין למפתחים סיבה טובה לעבור לDX10 כי הם יפסידו הרבה לקוחות פוטנציאלים
פורסם 2008 במרץ 617 שנים קרירין צודק..ייקח עוד הרבה מאוד זמן עד שיתחילו לבנות משחקים מ0 לDX10 או 10.1 כי כרגע אין תמיכה של זה בXP, וחוצמזה שרוב בעלי המחשבים הגיימרים לא רוצים לשדרג לויסטה וממשיכים על XP..לדעתי לא יהיה שום שינוי משמעותי עד שMicrosoft יסדרו באופן רשמי שגם XP יוכל להריץ DX10.1..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.