פורסם 2008 במרץ 517 שנים מישהו יודע אם אפשר לחבר שני שלטים אלחוטיים למחשב? כל מי שאני שואל אומר שלא צריכה להיות בעיה מיוחדת אבל בין זה לבין לעבוד כמו שצריך יש מרחק לא קטן. אם מישהו הצליח (גם בלי לעשות שום דבר מיוחד) אני אשמח לשמוע.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים יפה אבל איך אפשר לחבר שלטים אלחוטיים למחשב?גם לי יש והייתי מת לדעת עד היום חשבתי שאי אפשרעם שלט אלחוטי, רק עם שלט כבל אפשר
פורסם 2008 במרץ 717 שנים לשלטי 360 אלחוטיים למחשב אמורים להיות מתאמים לכל אחד המתאם שלו ככה שזה לא צריך להיות בעיה הבעיה היחידה זה בטרייה ואני מעדיף אישית להשתמש בשלטים חוטים בגלל זה
פורסם 2008 במרץ 817 שנים ביררתי על זה פעם...מה שאני זוכר זה שלחוטיים לא אמורה להיות בעיה, אבל האל חוטיים צריכים מתאם שמגיע באריזה של גרסת ה pc של האלחוטי, אבל לא מגיע בגירסה של האלחוטי ל XBOX360.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים יש שלטים אלחוטיים עם מתאם - עכשיו כבר קניתי עם מתאםהגבתי מאוחר כי זה עלה בחיפוש...אם זה עדיין לרלוונטי...
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים כמה עלה לך?אני גם חשבתי לקנות אחד וראיתי שהוא עולה 60$ בערך, ולא מצאתי בזאפ
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים כמה עלה מה ?שלט רגיל ? אלחוטי ? אלחוטי עם מתאם ?אלחוטי עם מתאם.220 זה זול רצח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.