עבור לתוכן

המלצה לדפדפן?

Featured Replies

פורסם

[glow=red,2,300]מחזק.[/glow]

מחזק את המחזק!

ומצרף לינק להורדה:

http://www.maxthon.com/

פורסם

אני אישית ממליץ על פיירפוקס 3. הוא אמנם כרגע בגרסת בטא אבל הוא כרגע הדפדפן הכי מהיר שיש. והכי בטוח כמובן. למרות שיש את אינטרנט אקספלורר 8 שהוא גם ממש מהיר (והוא גם בבטא). המצחיק הוא שמאז שמייקרוסופט עברו לתקני רשת אחידים חלק מהדפים במיוחד הישראלים (כולל MSN!!!) אפילו האתר הזה לא נתמכים ב-100%. אבל שוב - מדובר בגירסאות בטא בלבד... דווקא הפיירפוקס הכי טוב מבין השניים לדעתי. כשיצאו שני הדפדפנים בגירסה סופית נראה מי יותר טוב...

ולגבי הIETAB - זאת תוספת קטנה לפיירפוקס שמציגה את הדפים כאילו הם באקספלורר. NIMRODS - פשוט חפש בגוגל. אתה כבר תמצא אותו להורדה

ואחרי שהתקנת פשוט תלחץ על הסמל של פיירפוקס בפינה של המסך וזה כבר יהפוך אותו לדף של אקספלורר

פורסם

יש רק כמה דברים שיש לזכור בנוגע למקסתון, מהניסיון העשיר מאוד שלי עם הדפדפן הזה...

הרבה מהפונקציות המתקדמות שם לא יציבות/נוחות. מהניסיון למדתי שכדאי לבטל את הפונקציות הבאות:

Use server supplied web services list בלשונית Navigation

Use server supplied search engine list בלשונית Search (כל החיפושים המובנים עוברים דרך האתר של מקסתון כדי לאסוף כסף מפרסומות)

Enable Float Button בלשונית Float button (די מעצבן איך שזה קופץ כל פעם מול הפרצוף)

Don't use Download Manager בלשונית File Download (יותר מדי קליקים כל פעם שרוצים להוריד איזה משהו קטן)

Enable Mouse Gestures בלשונית Mouse Control (אולי זה רק אצלי אבל מדי פעם היה עושה לי BACK על הדף בלי שביקשתי, למרות שביטלתי כל Gesture ל-Back....מאוד מעצבן כשכותבים משהו ופתאום הולך לך דף אחורה)

כל מה שבלשונית Ad Hunter אצלי מבוטל (Popup Blocker, Content Filter, Float Ads Filter) - אין צורך בהם אם גולשים באתרים נורמלים, ולא צריך להתחיל לשחרר דברים שנחסמים כל הזמן...

Enable Maxthon Guardian מבוטל אצלי ב-Safety & Privacy (יותר מדי קליקים כל פעם שמורידים משהו)

והכי חשוב למעשה, יש לבטל את הבאים בלשונית Advanced:

Enable Multi-thread Tab Support (מאוד לא יציב אצלי)

Use improved Find in Page dialog (מלא בבאגונים מעצבנים)

Enable Web Accelerator (התנהגות מאוד מעצבנת של טעינת דפים לא חדשים וכד')

Enable Maxthon Website Booster (כנ"ל)

CPU Saving Mode (גם לא בשל)

אולי עוד איזה חצי שנה עד שנה ככה הפיצ'רים היותר מתקדמים יהיו יותר "חלקים".

אז ממה בעצם אני נהנה במקסתון בוודאי יהיו אלה שישאלו. אוה, מהמון המון פיצ'רונים.

מילוי יוזר+סיסמה אוטומטיים ב-40 אתרים אהובים עליי

מילוי אוטומטי של פרטים אישיים (שם וכתובת בית) בלחיצת כפתור אחת, עבור הזמנות אונליין. רק לטפסים שאני מאשר כמובן...

שמירת טאבים פתוחים בתור קבוצה, כדי להמשיך לעבוד על הפרוייקט יותר מאוחר (בלי לשמור לינקים זבליים/זמניים באופן פרמננטי ב-favorites)

חיפוש מהיר ב-favorites בשיטת find-as-you-type

האופציה להזזת טאב ממקום למקום (דבר מאוד שימושי כשאני רוצה שני טאבים אחד ליד השני לקפוץ מהר מפה לשם וחוזר)

אופציה נוחה לסגור "כל הטאבים מימין/משמאל לטאב הזה"

מנועי חיפוש אישיים חכמים (יש לי 20 כאלה, כולל אפילו חיפוש מחרוזת בפורום תוכנה פה...)

קיצורי דרך לאתרים שאני כל הזמן מבקר בהם. אצלי יש 50 כאלה כולל h שכשאני מכניס לשורת כתובת מגיע ישר לפורום תוכנה פה לדוגמא... h2 לוקח אותי לפורום ווינדוס של HWZone וכו'.

אני מכור של super drag & drop שמאפשר פתיחה מהירה של כמות רבה של טאבים ברקע

חיפוש מאוד חכם בתור היסטוריית הגלישה

הצגת שני אתרים אחד ליד השני, עוזר מאוד להשוואת מוצרים וכד'

האפשרות לעשות undo לסגירת טאב, שמחזירה את הטאב כולל כל ה-back history שלו

ועוד כמה דברים שהתרגלתי אליהם.

דפדפן מעולה.

פורסם

כל הדברים שאמרתה אפשר לעשות בFF

רק לחלק מהם צריך תוספות

וזה כל העניין בFF -התאמה אישית של הדפדפן

ובגלל זה אני כל כך אוהב אותו

פותח הדיון תלמד על נושא התוספות בFF

ואז תבין למה הוא כל כך איכותי

ואל תפחד מאוד קל להוריד ולשלוט בתוספות

פורסם

אני מודע לזה שאפשר לעשות כל מה שיש במקסתון ב-FF, ושאי אפשר לעשות כל מה שב-FF במקסתון. אולם אני, כמו לדעתי חלק הארי של משתמשי המחשבים בעולם, לא מעוניין להתחיל לעשות ניסויים בכל מיני תוספים ל-FF כאשר ספק רב ביציבות המוצר המוגמר או זריזותו/יעילותו.

יש איזה FF יציב ומהיר עם כל התוספים הכי פופולריים מובנה שלפחות לא נתחיל מאפס?... להוסיף או להפחית מעט אין לי בעיה. להתחיל להוסיף הכל, ממש אבל ממש לא הולך לקרות כאשר FF3 בפתח כבר ומן הסתם יהיו לו עשרות בעיות תאימות יחודיות לו... אם כבר ארצה כאבי ראש, אדחה אותם לכמה חודשים אחרי צאת FF3 סופי כדי שתהיה גם תמורה עבור המאמץ...

פורסם

אני ממליץ על הפירפוקס בגרסא הניתנת להורדה באתר הרשמי.הבטא של מיקרוסופת עדיין בחיתוליה (למתכנתים) לכן עדיף כבר את IE7.אני משתמש בשועל מזה שנתיים ואף דפדפן לא הצליח ללהזיז אותו אצלי.אהבתי גם את האופרה אך חלק ניכר מאתרי ארצינו לא עולעם בו כמו שצריך.(IE TAB זה פריט נחוץ בארצינו בFF כי פותר את הבעיה).לפותח התרד כמו שאמרו לך תשנה את הקידוד וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים