עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז - 3 אופציות

Featured Replies

פורסם

לפי מה הבנת את זה?

בעמוד של המארז ישנן אפילו תמונות והסברים על המאווררים.

• תגובות 37
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל לא רשום שהוא בא עם מאוררים,הם אומרים שיש מקומות מוכנים מראש למאוררים אבל לא שהוא בא עם מאוררים.

פורסם

אל תדאג הוא מגיע עם 5 מאווררים. לצורך העניין, אם הוא בא ללא מאווררים אז למה הם מציינים את המאווררים השקטים שלהם? לא ניתן להשיג אותם בשום דרך אחרת חוץ מקניית המארז. תמיד אפשר להתקשר ולשאול את החנות. המאווררים הם היתרון שלו ובגלל זה הוא יקר כל כך. ד"א הוא מגיע גם עם HARDCANO.

פורסם
  • מחבר

איפה רשום שהוא בא עם 5 מאווררים ?

פורסם
  • מחבר

הוא בא עם חלון,במשמעות של תוספת!

ולא אם של ברירה או שאלה.

והוא כן מצועצע(לדעתי),וכמות המאוררים במארזים משתנה מחנות לחנות אני מאמין.

אני הייתי הולך על הראשון כי:

*הוא גם עשוי מאלומיניום.

*הוא בא עם חלון(יכול להיות שזה חסרון עם בא לך לעשות חלון משלך).

*הוא לא מצועצע כמו ה-Xaser II.

עכשיו מבין למה התכוונתי ?

פורסם

זה קורה גם לטובים ביותר :P,פעם הבאה,תעשה לי טובה ותהיה יותר ספציפי...

מה החלטת בסוף?

פורסם
  • מחבר

חחח צודק בכיף, גם לי קורה מידי פעם (כן כן אני קצת יודע שזה מעצבן שמתקנים אבל זה הכל ברוח טובה) ;)

בקשר למארז אני עדיין מתלבט-

הצ'יפטק הוא אלומניום + חלון והוא מדהים לדעתי !

והקייסר בא עם יותר פיצ'רים (הפאנל שלו) ומאווררים טובים יותר

ההתלבטות קשה זקוק לעוד אנשים שיבואו להכריע ! או לעוד דעות לפחות.

פורסם

מתוכנן OC כבד על המערכת?

במידה וכן אז קח את ה-XASER, במידה ולא, ה-CHIEFTEC יתאים.

פורסם

ה-Xaser לא יתן שיפור בטמפרטורה לאומת ה-Chieftec 01SLD ולדעתי הוא אפילו יהיה יותר חם

מפני שה-Xaser עשוי מפלדה וה-Chieftec מאלומיניום מה שנותן ל-Chieftec קירור יותר טוב.

והמאוררים שבאים עם ה-Xaser מעמיסים הרבה על הספק כוח {מדובר ב-5 מאוררים}

ובתכלס אין ממש הבדל בין ה-Xaser ל-Chieftec בטמפרטורה, ואם רוצים אפשר להוסיף עוד מאורר

אחד ל-Chieftec שיהיו 4 ואם רוצים 5 אז אפשר לעשות מודינג למעלה במארז ולקדוח חור בשביל מאורר נוסף.

כמו שאמרו ה-Xaser באמת נראה יותר מידי מצועצע, לדעתי מארז אלגנטי זה יותר יפה. ;)

פורסם

היתרון העיקרי של האלומיניום הוא המשקל שלו, הקירור שלו זניח ומגיע לכדי שינוי של 2-3 מעלות. מנסיון.

העובדה שהמאווררים מעמיסים על הספק זו לא סיבה מספקת לוותר על מארז. המאווררים של ה- CHIEFTEC רועשים יותר בניגוד למאווררים של ה-XASER שפועלים ב-21 DBA.

לא משחיתים מארז שהוציאו עליו מעל 500 ש"ח, לפחות לפי דעתי.

פורסם

המאוררים שבאים עם ה-Chieftec שקטים מאוד ואני לא יודע מאיפה המצאת את זה שהם רועשים, אני שמעתי אצל חבר

והמאוררים מאוד שקטים, ומה הקשר בין הרעש {שלא קיים} לבין הטמפרטורה? ה-Chieftec יותר קר וזהו...

פורסם

ה-Chieftec יותר קר וזהו...

זה שאתה תקבע עובדות לא יהפוך אותן לנכונות.

המאווררים של ה-XASER טובים יותר ולכן הם מקררים יותר טוב...

ציינתי את השקט של המאווררים של ה- XASER כאחד היתרונות שלו. אמרתי שהמאווררים של ה-CHIEFTEC רועשים יותר מאלו של ה-XASER. אל תסלף את דבריי בבקשה.

פורסם

......מפני שה-Xaser עשוי מפלדה וה-Chieftec מאלומיניום מה שנותן ל-Chieftec קירור יותר טוב.

לפחות תדייק בעובדות , Xaser הוא לא 100% אלומוניום.

אבל רובו הגדול כן עשוי מאלומניום.

אני מאוד מרוצה מהגימור שלו.

פורסם

שים לב שעם ה-XASER אתה מקבל חמישה מאווררים של TT ולא ג'נריים. הם טובים יותר שכן הם מפיקים רעש ברמה של 21DBA כ"א בניגוד למאווררים הג'נריים שמצורפים ל-CHIEFTEC שבד"כ עושים קצת פחות מ-30 DBA כ"א. כתוצאה מכך הוא מאוורר יותר.

תגיד, חוץ מלקרוא כל מיני אתרים ולקשקש מה שהם כותבים שם, אתה בכלל מבין משהו ממה שכתוב ?

DBA = עוצמת רעש

מה הקשר בין רעש לטמפרטורה ? חוצמזה שרעש שאתה עושה מעלה לי את החום מנוע ?

ולעניין - למה בכלל להוציא יותר מ200 שקל על מארז ? הנה החשבון שלי :

1 מארז רגיל (אני קניתי אחד שנראה לא רע, כולל 2 מאווררים 80 מ"מ, יציאות USB ואודיו בפנל קדמי וספק 350W) ב180 ש"ח

2 מאוורר 120 מ"מ - 20 ש"ח

3 מספרי פח לגזירת המארז - 20 ש"ח

4 לוח פרספקס 30*30*0.5 ס"מ = 15 ש"ח

תעשה חישוב - הכל ביחד 235 ש"ח. אתה גוזר חור של 80 מ"מ בפנל העליון של המארז ומחבר אחד מהמאווררים 80 להוצאת אוויר

מקדימה או מאחורה אתה מרכיב את המאוורר 120 , בפנל הצידי אתה גוזר ריבוע של 30*30 ומרכיב את הפרספקס (ואם אתה ממש רוצה להשקיע אתה גם מכין מהפרספקס גלופד - אני שמתי 4 מנורות 12V שמחוברות ליציאת 12V בספק) - כל העסק ביחד לא יעלה יותר מ250 ש"ח, יראה יותר טוב מכל מארז קנוי, ובמאות שקלים שתחסוך על מארז יקר עם כל מיני שטויות אתה יכול לקנות גם מאוורר טוב יותר למעבד, גם איזה אורב או אייסברג שמקרר לך את הלוח-אם או את הכרטיס מסך וגם עוד קצת זכרון, או לשדרג את המעבד.

לא חבל לממן את החנויות שגו(נ)בות ממך מאות שקלים על מארזים יקרים שלא עוזרים לך בכלום ?

פורסם

מה זה מפריע לך עד כדי כך שהוא מעוניין במארז איכותי,ולא אחד נטול שם איכות או פיטצ'רים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים