עבור לתוכן

השארת עקבות באתרי אינטרנט.

Featured Replies

פורסם

אתרי אינטרנט מזהים כתובות IP של הנכנסים אליהם.

אילו סוגי עקבות נוספים מזוהים ע"י אתרי אינטרנט ?

באיזה אופן ניתן לצמצם או למנוע השארת עקבות באתרים ?

באילו תוכנות אפשר להשתמש למטרה הנ"ל ?

אילו הגדרות מומלץ לקבוע בדפדפן ?

אילו שרתי Proxy מומלצים ?

פורסם

באופן טכני מובהק הם יכולים לדעת את מערכת ההפעלה, רזולוציית מסך, דפדפן, תמיכה בתקנים (שפות סקריפט), וכיוצא בזה.

אתר יכול לשתול לך עוגיה במחשב שיכולה להכיל כל מידע כולל שם יוזר שנתת לאתר או מין יוזר אקראי שהם יוצרים לך (unique identifier) כדי לעקוב אחרי הדפים שאתה צופה בהם באותו אתר/שירות (או באתרים שמשתייכים לאותם בעלים).

יש גם סוג נוסף של מעקב, וזה ע"י שתילת קבצים דרך נגן פלאש. גם אם ניקית עוגיות הקבצים האלה נשארים...

תמחק מדי פעם בעזרת CCleaner את כל הקוקיז, temporary files, והקבצים של פלאש...

אף בנאדם שפוי לא גולש דרך פרוקסי. זה איטי ולא אמין.

פורסם
  • מחבר

בצעתי כמה פעולות :

1. לוח בקרה> שורת המשימות>התחל>התאמה אישית>ניקוי רשימה

עברתי למתקדם>הורדתי סימון תחת מסמכים אחרונים> ניקוי רשימה

2. אפשרויות אינטרנט >היסטוריה>רשמתי 0 >ניקוי היסטוריה

הגדרות> רשמתי 1 תחת קבצי אינט. זמניים>אישור

מתקדם >תחת אבטחה הוספתי סימון בסעיף רוקן קבצים זמניים בעת סגירת הדפדפן >אישור

3.כמו כן מדי כמה ימים אני מנתק את המודם מחשמל ע"ם לשנות IP.

אני מקווה , שזה משפר במקצט את הבטיחות ...

פורסם

איפה אתה רואה ב-IE7 סעיף "רוקן קבצים זמניים בעת סגירת הדפדפן"? אלא אם אתה עובד עם מקסתון ששם יש כזאת אופציה באמת.

לא הבנתי ממי בדיוק אתה חושב שאתה מתחבא בזה שאתה משנה את ה-IP ומה הקשר בין זה לבין בטיחות. ה-IP שלך הוא גלוי לכל האינטרנט. אם יש לך פרצה במחשב (בעיקר בגלל שלא התקנת טלאי אבטחה מאוד קריטי עבור ווינדוס) אז מישהו ינצל את הפרצה שלך בלי קשר לאיזה אתרים אתה מבקר. הוא פשוט סורק את כל טווח האיי פי של הספק שלך נניח... ואם אתה מפחד שיוכלו למצוא אותך בגלל שאתה נניח מוריד תכנים שאולי אינם הכי חוקיים אז שינוי ה-IP שלך לא יעזור במאומה... ברגע שיש צו של בית משפט יודעים בדיוק למי היה IP כלשהו בכל דקה שהיא ביממה...

ראית כבר את הדיון שלי עם ירון333 ההוא בנוגע לפחדים בלתי רציונאליים. נראה לי שאתה והוא יכולים להיות חברים טובים. :-*

פורסם

תגלוש דרך הדפדפן:

http://xerobank.com/

רצוי לשלם על הגירסא המתקדמת ... רק 500$ לחודש

פורסם

9130811.gif

מה שהכי הכי מצחיק הוא שכמובן ששירותים כאלה (בכסף או בחינם) כולל שרתי פרוקסי "חינמיים" הם כמובן frontים של ארגוני ביון לאומיים/בינלאומיים למיניהם שלמעשה חייבים, מעצם הגדרת תפקידם, לדעת מה בדיוק אתה מנסה להסתיר שם כל-כך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים