עבור לתוכן

כמה שאלות על ניידים בכללי

Featured Replies

פורסם

שלום :xyxthumbs:

רכשתי מחשב נייד והעניין קצת חדש לי אז כמה שאלות אם אפשר :

1)מה זה אטרנט משו כזה

2)האם עניין הWIFI מוגדר בד"כ מראש? כי זה מצא לי באיזור כמה רשתות פעילות אבל הן נעולות או משהו כזה רציתי לדעת מה העניין הזה.

3)האם ניתן לחבר את הנייד למחשב הנייח באיזושהי צורה(USB?) ולהעביר ממנו אליו וההיפך קבצים כי כרגע אין לי דיסק און קי זמין.

נ.ב. אשמח לכמה הצעות לתוכנות נחמדות לעבודה עם טבלט ליעול וסתם בשביל לקשקש.

תודה

פורסם

1) Ethernet - חיבור רשת (חוטי)

2) אם הוא מוצא רשתות, סימן שהוא פעיל. רשתות "נעולות" אלו רשתות שאנשים בחרו לאבטח אותן בהצפנה (וטוב שכך).

3) אפשר בכבל רשת, אבל אז צריך להגדיר שיתוף קבצים וכו'. ב-USB זה בכלל לא פשוט. הכי פשוט, אם זה לא הרבה קבצים גדולים - להשיג כונן פלאש ולהעביר דרכו.

פורסם
  • מחבר

למה בUSB זה לא פשוט? כי זה איטי או כי צריך בשביל זה תוכנות וכאלה?

פורסם

כי זה לא פשוט וצריך כבל מיוחד וזה סתם רעיון גרוע.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אתה ממליץ על ראוטר אלחוטי? או שפשוט אפשר לחבר את החיבור אטרנט של הנייד למחיבור כרטיס רשת של המחשב? מה בדיוק אני צריך בשביל זה

אה וגם אם אפשר לענות לי על זה: בגלל שזה טבלט יש הרבה נגיעות ידיים על המסך, האם יש משהו מיוחד לנקות איתו כאלו מסכים? ומה עם שריטות? הוא אמור להיות יותר עמיד? תודה

פורסם

אוקי אז אתה ממליץ על ראוטר אלחוטי? או שפשוט אפשר לחבר את החיבור אטרנט של הנייד למחיבור כרטיס רשת של המחשב? מה בדיוק אני צריך בשביל זה

צריך כבל רשת. ברוב המחשבים החדשים גם כבל רשת רגיל יעבוד, אבל לפעמים צריך מוצלב, אז כדאי מראש לבקש בחנות מוצלב, מה גם שהם עולים אותו דבר. ואז צריך להגדיר שיתוף קבצים בין המחשבים (יש מדריך פה בפורום רשתות).

אה וגם אם אפשר לענות לי על זה: בגלל שזה טבלט יש הרבה נגיעות ידיים על המסך, האם יש משהו מיוחד לנקות איתו כאלו מסכים? ומה עם שריטות? הוא אמור להיות יותר עמיד? תודה

הוא אמור להיות יותר עמיד, כן, אבל בכל זאת כדאי לשמור עליו היטב ולא להתעלל בו. טבלטים בדרך-כלל באים עם עט מיוחד שאמורים להשתמש בו ולא לגעת בידיים. לגבי ניקוי מסך - בכל חנות ציוד משרדי אפשר לקנות נוזל לניקוי מסכים, שמתאדה מהר ולא משאיר סימנים ופסים על המסך (מה שיקרה אם תנקה במים).

פורסם

אופיס דיפו, מטליות לחות אנטי סטטיות, 10 שקל לקופסה של 500.

אלו מטליות לחות שלא ספוגות במים, אלא בנוזל מבוסס אלכוהול שמתאדה מהר (מאוד, אם תשאיר את המטלית דקה אחת בחוץ היא תיעשה יבשה לגמרי)

אני משתמש בהן בשביל לנקות את המסך של המחשב שלי (מבריק) ולא נשאר זכר או סימן שעברה על המסך מטלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים