פורסם 2008 במרץ 417 שנים יש לי לוח עם אפיק PCI E X16אני רוצה לקנות 8800GT , הבנתי שיש אפיק חדש ?!? 2.0? זה מחליף את ה 16? או שאני לא מבין נכון?אם אני אקנה 8800 זה יישב טוב על האפיק שלי? PCI X16....
פורסם 2008 במרץ 417 שנים כן זה יעבוד כן ! תשובה מעמיקה ! תגיד לו " לך לגוגל ! " וזה יעזור לו אתה לא חושב ? עלק מנהל הכרטיס הנ"ל ייתמוך בריץ PCI-E שיש ברשות הלוח אם שלך אך לא אומר שיעבוד בתמיכה החדשה : 2.0 " אלא יעבוד על פי התמיכה שיש ללוח אם שלך )
פורסם 2008 במרץ 417 שנים אני לא מנהל הבנת הנקרא בבקשה...ואם כבר נותנים הסבר תוודא לפחות שהוא מדוייקואני לא חייב לתת הסבר ארוך עם נימוקים לכל שאלה של מישהו... הוא שאל משהו עניתי בקצרה וזה אמור להיות מספיק לבנאדם הממוצעואם לא שמת לב (וכנראה שלא כי חשבת שאני מנהל) התחום שלי הוא משחקים ולא חומרהPCIE 2.0 הוא בעל תמיכה אחורנית לכל הגרסאות הקודומות גם מבחינת הסלוט וגם מבחינת הכרטיס לכן הכל יעבוד בלי שום בעיה...
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר אני לא מנהל הבנת הנקרא בבקשה...ואם כבר נותנים הסבר תוודא לפחות שהוא מדוייקואני לא חייב לתת הסבר ארוך עם נימוקים לכל שאלה של מישהו... הוא שאל משהו עניתי בקצרה וזה אמור להיות מספיק לבנאדם הממוצעואם לא שמת לב (וכנראה שלא כי חשבת שאני מנהל) התחום שלי הוא משחקים ולא חומרהPCIE 2.0 הוא בעל תמיכה אחורנית לכל הגרסאות הקודומות גם מבחינת הסלוט וגם מבחינת הכרטיס לכן הכל יעבוד בלי שום בעיה...זה אומר שהכרטיסים האלו יפעלו גם על AGP??
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר לא!מדובר באפיק תקשורת שונה לגמרי (גם פיסית).אוקי, שמה הוא עושה?סתם לידע כללי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.