עבור לתוכן

שאלה| מה הכרטיס מסך הכי חזק

Featured Replies

פורסם

אני לא מדבר איתכם על ה ultra או ה 3870 x2 אלה משהו שונה יותר יקר וחזק מכל אלה לא משנה מה המחיר.

פורסם

ה3870*2 הוא הכרטיס הכי חזק.

אם אתה רוצה לבזבז כסף קנה שניים כאלו (אין לזה עדיין תמיכה)

כיום מחשבים זה כבר עסק לא הכי יקר שיש....

פורסם

יש כרטיס מסדרת ה9800 שעומד להגיע לארץ בקרוב, 9800GX2 הוא גם החזק מהסדרה מה שהופך אותו לכרטיס החזק בעולם למשתמשים ביתיים.

אם אתה מליונר שאין לו בעייה של תקציב אז אתה יכול לקנות ציוד מקצועי מnvidia נגיד, כזה שחברות מפתחות איתו משחקים, הרבה יותר חזק מסדרת quadro או כל מה שבסגנון.

דבר שפה לא יוכלו לתת לך את השם שלו, אבל זה עולה כמו 8 מחשבים ככה שגם מליונר שקונה את זה סתם זורק כסף לפח.

ויש כמה שעשו את זה...בדוק.

פורסם
  • מחבר

בדיוק על כזה כרטיס אני מדבר איזה כרטיס כזה קיים

פורסם

כרטיסי הquadro הם לא למשחקים.... הם לא תומכים בDX.

וה9800 כשהוא יצא הוא כנראה יהיה הכי חזק. בימתיים זה הכרטיס שכתבתי למעלה.

פורסם

בדיוק על כזה כרטיס אני מדבר איזה כרטיס כזה קיים

אני לא יודע למה זה שמעליי דיבר על quadro אמרתי בפרוש שגם החזק מסדרת הquadro כמו quadro-plex או tesla אינם מיועדים למשחקים.

יש כרטיסים יותר חזקים מ quadro plex שהם לפיתוח ובדיקת משחקים שאיתם גם פיתחו את קרייסיס וכותרים אחרים דומים שעדיין בפיתוח אבל אלה לא כרטיסים שנמכרים סתם ככה ואף חנות לא מוכרת אותם בארץ, אף אחד בפורום לא ידע את שם של דגמים כאלה.

צריך לכתוב לNvidia שאתה מעוניין לעשות הזמנה לחומרה לפיתוח ובדיקת משחקים וזה משהו גדול שעולה חבילה נכבדת של דולרים בהזמנה אישית, כנס לnvidia

לאתר שלהם אני בטוח שתמצא שם פרטים.

ואם יש באפשרותך ליצור קשר עם הנציגות של nvidia בישראל שהיא חברה בשם צורק zork הם יושבים באזור גן שמואל שם, אחרי כפרסבא, הם מוכרים ליבואנים, דבר איתם.

אגב, אתה מהרצליה לא?...

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר, תביא קצת ביסוס לדבריך (רצוי לינקים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים