עבור לתוכן

איך שר התקשורת משקר לנו בפנים

Featured Replies

פורסם

פורנו ואלימות היו הרבה הרבה לפני האינטרנט

ואף פעם לא הצליחו לעצור את זה

רק חשוכים חושבים שהם יכולים לעצור אלימות ומין על נגזרותיהם

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחוק הזה מפריע העובדה שאתה צריך להזדהות לפני הספקיות כצורך תכנים כאלה...

פורסם

החוק יהיה על בסיס white listing או black listing?

פורסם

כפי שאתה רואה, Black listing

וכמו שכבר אמרו, בגלל שאי אפשר לסרוק את כל אחד ואחד מהאתרים באינטרנט, כנראה ישתמשו בסקריפט מסוים, ואנחנו נאכל אותה, כי המון אתרים שלא רלוונטיים בכלל לעניין יחסמו.

פורסם

לא זה White List. תהיה רשימה לבנה של אנשים שלא רוצים להיחסם, לא רשימה שחורה של אנשים שרוצים להיחסם.

פורסם

התכוונתי לסינון של האתרים. אם זה בלאק זה ממש מפגר, בנאדם לא מסוגל לזה ועם סקריפט חצי אינטרנט יחסם. מה בדיוק יהיה הקרטיריון? הרי מישהו אנושי לא יכול לעבור על כמות המידע העצומה הזו. האם דיון על פורנו בפורום, כמו שכבר היה פה מספר פעמים, יספיק בשביל לחסום את האתר?

פורסם

בקצב הזה עוד יחסמו אתרים על דרווין

אתרים של מסעדות לא כשרות

ובסוף גם את האתר של נינטנדו

כי פיץ וזלדה לא מתלבשות לפי ההלכה :lol: :lol: :lol:

חכו מספיק וזה יהיה האתר היחיד שלא יהיה חסום -

http://www.shasnet.org.il/Front/NewsNet/newspaper.asp

מזכיר משטר מסוים ...

פורסם

הדבר העיקרי פה שמפריע הוא מעבר לעניין המעשי, שהוא רע בפני עצמו (דהיינו הצורך בפניה לספקית, חסימה של אתרים שלא צריך וכו').

הדבר שמפריע הוא פשוט התעלמות מוחלט מהזכות הבסיסית של כל אדם לחופש.

ברירת המחדל היא חופש, לא צנזור. כל עוד יש לכל אדם אפשרות טובה בדיוק באותה מידה לבטל לעצמו (או לילדיו) את החופש הזה על סמך רצון אישי, אין שום סיבה להפוך את ברירת המחדל לאי חופש.

כל אדם אשר לדעתו החופש הקיים אינו טוב עבורו\ילדיו, יכול להחליט לבטל את זה, דהיינו לפנות לספקית\להתקין תוכנה מתאימה.

פורסם

זה לא רק זה

ברגע שברירת המחדל זה לחסום

אז ספקיות גם יגלגלו את העלות לצרכן כולל צרכן שלא רוצה להיחסם

כי לפי החוק החסימה בחינם

בפועל זה מטומטם לחשוב שזה לא יתגלגל לצרכן

פורסם

מה אתה משווה עלות לזה שפאקינג ברירת המחדל במדינת ישראל היא חסימת החופש של אדם?! :kopfpatsch:

לכל אחד הזכות לעשות כל מה שהוא רוצה כל עוד זה לא פוגע בעצמו או במישהו אחר. זהו הבסיס של דמוקרטיה (מעבר לבחירות וכו').

ההגדרה של גלישה רצונית באתרי פורנו כמשהו "פוגע" הוא מפחיד מאוד.

בנוגע לילדים- שוב, לכל אחד הזכות והיכולת המלאים לבטל את חופשם בהתאם לרצונו (מה שנקרא "חינוך") ודעתו. לא צריך חוק שיגביל כל אדם בשביל זה.

פורסם

איזה טיפש שר התקשורת הזה יא אלוהים.

אשכרה לאט לאט אנחנו בדרך לאיראן, אם נותנים לדת לשלוט חזק במדינה.

הרי שר תקשורת חילוני כביכול לא היה אפילו חושב על הצעת חוק כזאת, הם שם בבתים החרדים והדתיים גדלים באווירה שונה, ותאמינו לי שגם שם יש צפייה בפורנו.. פשוט צבועים.

ובאמת מעניין איך יעשו את הסינון והחסימה, בכל מקרה לדעתי זה פגיעה בחופש... אני למשל חשבתי על זה שאני שם את עצמי כמה שנים אחורה בגיל ההתבגרות, נגיד גיל 13-16 - מה אני אמור להגיד להורים שלי? ממש בלאגן באמת.

ממתי פורנו פוגע בילדים? בסופו של דבר כולם נפתחים לעולם במוקדם או במאוחר.

זה משנה אם הוא יצפה בזה בגיל 12 או 14? דעתי האישית היא שלא, אולי זה יכול להשפיע על ילדים שיש להם בעיות בשכל, ואת זה ההורים כבר צריכים לדעת..

Anyway, זה עבר רק קריאה ראשונה, אתם מאמינים שזה יעבור גם את השנייה? (לא שממש אכפת לי כי גם ככה אני מתכוון להעיף ת'חסימה הזאת, נקל קצת על אחי החרמן והקטן..)

פורסם

כן או לא פוגע - זה לא זכותה של המדינה לחנך את הילדים. אנחנו לא איראן, לא פקיסטן וגם לא רוצים להיות. אוסטרליה היא דוגמה טובה - עד כמה שאני מבין, שם החוק מחייב את הספקיות לספק תוכנות סינון בחינם - ככה שרק מי שרוצה סינון יקבל אותו, והתוכנה תהיה על המחשב האישי, כלומר, הסינון נתון לשליטת ההורה, ווכה נמנע מצב של חסימה מיותרת.

ככה כולם מרוויחים - החוק משמש עזר להורים שמעוניינים לחסום, והקביעה של מה שנחסם היא ע"י הלקוח.

פורסם

תכלס.

אבל רק פה חייבים להתחיל ממשהו קיצוני - ישר חסימת בלאקאוט לכל גולשי האינטרנט, שחושבים על זה שוב - זה אשכרה טיפשי ומטומטם.

אבל עזבו, לא נראה לי שיתנו לחוק הזה לעבור, בכל מקרה שמתי לב שהשתתפו בהצבעה רק 60 ח"כ, איפה כל השאר? משלמים מיסים וטוחנים ת'תחת בצבא בשביל כמה מושחתים שיושבים להם בשאנטי שלהם ואפילו לא מוכנים להגיע להצבעה?

מתחיל להמאס כל המצב הזה במדינה. ::)

פורסם

תגידו מתי החוק נכנס לתוקף?

שנדע לאגור... :cool2:

פורסם

מה אתם בלחץ אם החוק הזה עובר בג"ץ אני חוזר בתשובה כי רק ישות עליונה תוכל לגרום לחוק הזה לעבור במתכונת הנוכחית שלו מבדק בג"ץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים