עבור לתוכן

איך שר התקשורת משקר לנו בפנים

Featured Replies

פורסם

תראו איך שר התקשורת פשוט משקר לכולם בפנים

ואם מישהו רוצה למחות על חוק הצנזורה, אפשר למצוא את רשימת הח"כים שהצביעו בעדו בקריאה ראשונה בלינק הבא

http://www.popup.co.il/?p=2854

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא רואה איפה הבעיה. רוצהה לקבל גישה לאתרי פורנו/אלימות? אין בעיה. תרים טלפון לספקית האינטרנט ותקבל גישה. אין פה צנזורה. יש פה הגנה על ילדים מפני תכנים לא רצויים.

פורסם

יש בזה כל מני בעיות:

1. ראית מי קובע את רשימת האתרים שיחסמו ? ראית מי יכול לבצע תיקונים / שינויים בהגדרה זו ?

2. יש פה התערבות ראשונה ומסוכנת של הממשל בתוך מאוז החופשיות וניטרליות של האינטרנט.

3. אפשר להכריח על פי חוק את הספקיות לצאת במבצעים של מסלולים חוסמים שכאלו / לשלוח מייל לכל הלקוחות בדבר האופציה הזו / לעשות את המינימום שבמינימום כדי לעזור להורים בזה (דבר שהם לא עשו עד היום סתם ככה).

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה איפה הבעיה. רוצהה לקבל גישה לאתרי פורנו/אלימות? אין בעיה. תרים טלפון לספקית האינטרנט ותקבל גישה. אין פה צנזורה. יש פה הגנה על ילדים מפני תכנים לא רצויים.

אתה לא רואה את הבעייתיות של שר תקשורת שמשקר לך?

אם החוק כל כך טוב, למה הוא משקר ולא מספר את האמת לגביו?

מה יש לו להסתיר?

פורסם

דווקא אני ועוד אנשים כן רואים פה את הבעיה.

אני לא מדבר בשם עצמי כי לי אישית זה לא מפריע.

אבל מי שירצה לגשת לאתרים כאלה יצטרך להתקשר לספקית וכאילו "להכנס לרשימת הבושה". למה אנשים צריכים לדעת במה אתה גולש?

למה צריך לעמוד במצב לא נעים שכזה?

פורסם

החוק הזה נותן את הסמכות המלאה להחליט מהם האתרים הנחסמים בידי אדם אחד, ללא שום גוף שמבקר את זה. במקרה הזה הוא גם ש"סניק.

היום זה פורנו, מחר הוא יחליט שאתרים כמו חופש גם צריכים להחסם.

פורסם

החוק הזה בעייתי מאוד

קח למשל עוד דוגמה.

www.4chan.org

מצד אחד, יש באתר הזה לוחות שמרכזים בתוכם את זוועות האנושות

ומצד שני, יש שם המון לוחות עם דיונים ונושאים שאני אוהב.

מן הסתם, האתר הזה יחסם, ואני אצטרך להיכנס ל "רשימת הבושה" כי זה אתר שאני שוהה בו יותר מ HW. יש לזה סיבה? לא.

זה בנוסף למה שאמרו בהודעה מעלי- שאדם אחד ירכז את הסמכות אצלו בלי גוף מבקר? יש לנו דיקטטור לאינטרנט.

פורסם

האינטרנט במהותו אמור להיות חופשי ופתוח. אם אתה רוצה לחסום אתרי פורנו/אלימות, אז תרים טלפון לספקית האינטרנט ותבקש שיחסמו אותך. זה ממש לא הגיוני שיחסמו את כולם, ומי שלא רוצה שיחסמו אותו צריך להתקשר לספקית אינטרנט ולבקש שלא יחסמו אותו.

חוץ מזה, איך הם אמורים לדעת שמי שמתקשר ומבקש שלא יחסמו אותו הוא באמת מעל גיל 18, ולא ילד בן 16?

דבר נוסף: מי שאחראי להגן על הילדים מפני תכנים לא רצויים הם ההורים ולא המדינה. ההורים הם גם אלה שאחראים להגדיר עבור הילדים שלהם מה זה בדיוק "תכנים לא רצויים".

עוד משהו - תארו לכם תרחיש הזוי שיכול להיות מציאותי: יש לך שני ילדים בני 6 ו-8. אתה אוהב לצפות מדי פעם בפורנו באינטרנט, אז אתה מרים טלפון לספקית אינטרנט ומבקש שהיא לא תחסום אותך (אתה מוודא בעצמך לאיזה אתרים הילדים שלך נכנסים). אחרי חודש, מגיעה לבית שלך עובדת סוציאלית מטעם ש"ס בלוויית שני שוטרים, ולוקחת לך את הילדים שלך בטענה שחשפת אותם לכאורה לתכנים פורנוגרפיים באינטרנט. לפי החוק, במידה ועובדת סוציאלית מחליטה להוציא את הילדים שלך מהבית, אז אסור לך להתנגד אפילו לא באופן פאסיבי, אחרת יכולים לעצור אותך.

פורסם

אולי בצורה קצת פחות פולשנית לזכות שלנו לשוטט איפה שבא לנו , אבל בעיקרון הכוונה לא רעה לדעתי

כמו בכבלים לדוגמא , בא לך לראות פלייבוי ? תקיש קוד 4 ספרות בממיר שרק "אבא" יודע ..

ילד קטן בן שמונה או 10 , לא צריך לראות בחורות ערומות .

כשיגיע לגיל 16 הוא כבר מספיק גדול להחליט בעצמו מה הוא רוצה .

פורסם
  • מחבר

הכבלים היא לא דוגמא טובה. יש לך בכבלים מספר מוגבל של ערוצים ותוכניות ואפשר בקלות להחליט איזה מהם יוגבלו ואיזה לא.

האינטרנט הוא הרבה יותר פתוח ואי אפשר לעבור על כל האתרים עם כל הדפים. בגלל זה הסינון יתבצע על פי קריטריונים מסויימים אשר יסננו החוצה גם אתרים לגיטימים.

למשל, כל אתר על ג'ורג' בוש (BUSH באנגלית זה כינוי לשיער ערווה נשי)

או על דיק צ'ייני (DICK = איבר מין גברי)

או על שגרירות (באנגלית יש בתוכו את שילוב האותיות ASS).

פורסם

לי לא מפריע המצב הנוכחי, (חוץ מהעובדה שעכשיו ש"ס דוחפים את האף הארוך שלהם לתוך כל מחשב בישראל), מפריע לי העתיד של החוק הזה.

היום אתרי פורנו והימורים

מחר יחסמו לי את איביי

ובסופו של דבר יאלצו את ישראבלוג להפוך לשטריימלבלוג או משהו בסגנון.

ריכוז השליטה הזה אצל ש"ס מסוכן. אסור לתת למישהו שמוגבל בראשו וברוחו להיות ממונה על משהו שחופשי במהותו.

פורסם

צודקים. לא חשבתי על זה.

פורסם

בכלליות אני מציע לכולכם ללכת לראות סאוט פארק כי הם מציגים את האבסורדיות באופן מושלם.

כי אחד הילדים שם חטף ככוב נינגה לעין אבל לאף אחד לא היה אכפת כי קרטמן הראה את התחת שלו.

זאת אומרת שזה בסדר להראות לידים את כול התמונות בעיתונים של אנשים הרוגים רצח אנסים וכול מיני זוועות אחרות אבל אוי יו יו אם הוא יראה בחורה ערומה חס וחלילה.

חוץ מזה שזה גועל נפש לצנזר את האינטרנט. אתם רוצים לצנזר אז כמו שהבחור אמר תעבירו חוק שחברות האינטרנט חייבות להציע חבילת חסימה לילדים למי שרוצה!!! לא פשוט לחסום לכולם!! מזה פה סין או שלטון של הטאליבן שאומר לנו מה לעשות?!!

פורסם

אני גם חושב אותו הדבר

אבל כל החוקים הגרועים האלו זה בגלל שאולמרט לא מוכן להתפטר

ואת קדימה והעבודה מעניין רק לשמור על הכיסאות

אז נותנים לשס את מה שהם רוצים

והם בתורם לוקחים הכל ומבקשים עוד

פורסם

כשיגיע לגיל 16 הוא כבר מספיק גדול להחליט בעצמו מה הוא רוצה .

ואז הוא יצתרך לבוא לאבא(AKA בעל המנוי מעל גיל 18) ולהגיד אבא צ'מע אני רוצה פורנו תקשר לבזק הבייצים שלי כבר הגיעו לגודל של כדורי טניס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים