עבור לתוכן

צריך להחליט על מסך בין ארבעת החברות הבאות עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז ככה , אני מקבל הנחה גדולה על החברות הבאות :

סמסונג

אסוס

מאג

LG

השאלה איזה מסך עדיף מבין החברות האלו , עד 2000 שקל ( לפני הנחה ) ?

לשימוש עיקרי של משחקים וסרטים

אני לא חייב מסך רחב

תודה, דור :xyxthumbs:

[עריכה: אפשר גם של DELL ]

פורסם

אם אתה לא משחק משחקי FPS מהירים, Samsung 971P יהיה מסך טוב מהיותו מצטיין באיכות תצוגה משובחת לסרטים. (אם מדובר על משחקים מהירים כ-UT, בדוק אם אתה יכול לרכוש בהנחה ViewSonic VP930). ל-Dell יש שני מסכי 20" איכותיים אך אחד מהם מעל מגבלת הסכום 2000 שקלים שהגדרת: Dell 2007FP או 2007WFP הרחב שהבחירה ביניהם תהיה תלויה בהעדפותיך ראה תצלומי השוואה של QttP בנעוץ. גם לאסוס יש מסך 20" רחב PW201 טוב לסרטים ומשחקים, אם כי יש בו ציפוי מבריק, העשוי להפריע בעת קריאת טקסט, והוא יקר ב-200 ש"ח מה-2007WFP , שירד במחירו ל-2000 שקלים בכמה חנויות לפי זאפ.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא משחק משחקי FPS מהירים, Samsung 971P יהיה מסך טוב מהיותו מצטיין באיכות תצוגה משובחת לסרטים. (אם מדובר על משחקים מהירים כ-UT, בדוק אם אתה יכול לרכוש בהנחה ViewSonic VP930). ל-Dell יש שני מסכי 20" איכותיים אך אחד מהם מעל מגבלת הסכום 2000 שקלים שהגדרת: Dell 2007FP או 2007WFP הרחב שהבחירה ביניהם תהיה תלויה בהעדפותיך – ראה תצלומי השוואה של QttP בנעוץ. גם לאסוס יש מסך 20" רחב PW201 טוב לסרטים ומשחקים, אם כי יש בו ציפוי מבריק, העשוי להפריע בעת קריאת טקסט, והוא יקר ב-200 ש"ח מה-2007WFP , שירד במחירו ל-2000 שקלים בכמה חנויות לפי זאפ.

1. מזה ציפוי מבריק ?

2. אני כן משחק משחקים מהירים אבל אין מצב ל ViewSonic

3. ל LG אין משהו מעניין ? (כי אני כבר 4 שנים עם מסכי LG ואני מרוצה)

4. איך זה שהמסך הרחב של DELL עולה פחות מהרגיל ? , זה לא אמור להיות ההפך ?

פורסם

ערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
link=topic=323732.msg2806454#msg2806454 date=1204593484]

4. איך זה שהמסך הרחב של DELL עולה פחות מהרגיל ? , זה לא אמור להיות ההפך ?

למה זה אמור להיות ההיפך? באותו גודל אלכסון, מסך רגיל תמיד יעלה יותר מרחב, כי השטח של הפאנל גדול יותר.

אגב, אם לא מפריע לך מסף עם ציפוי זכוכית משתקף ומאוד חשוב לך לקנות מהחברות הנ"ל, חשוב בכיוון של ה-ASUS PW201. מסך 20" רחב די טוב.

פורסם
  • מחבר

למה זה אמור להיות ההיפך? באותו גודל אלכסון, מסך רגיל תמיד יעלה יותר מרחב, כי השטח של הפאנל גדול יותר.

אגב, אם לא מפריע לך מסף עם ציפוי זכוכית משתקף ומאוד חשוב לך לקנות מהחברות הנ"ל, חשוב בכיוון של ה-ASUS PW201. מסך 20" רחב די טוב.

מזת'ומרת ציפוי זכוכית ?

אתה מתכוון כמו פלזמה או CRT ? , וזה מפריע לי נגיד שיש בחדר חושך ?

מזה ? יש לאסוס מצלמה מובנת ?

תודה, דור

פורסם

על נושא ציפוי מסך תוכל לקרוא כאן:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/2/

ב-PW201 יש מצלמה מובנית אך איכותה לא טובה במיוחד לעומת מצלמות ייעודיות נפרדות.

פורסם
  • מחבר

על נושא ציפוי מסך תוכל לקרוא כאן:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/2/

ב-PW201 יש מצלמה מובנית אך איכותה לא טובה במיוחד לעומת מצלמות ייעודיות נפרדות.

קראתי אבל אני לא מבין מה ההשפעה של הנצנוץ , כאילו מה בעצם אני יראה <?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים