פורסם 2008 במרץ 317 שנים שמעתי מכמה אנשים שאוזניית בלוטוס מסוכנת מבחינת קרינה יש לי אוזניה H700 של מוטורולה האם אני יכול להסיר חשש מליבי?תודה לעונים
פורסם 2008 במרץ 617 שנים בעוצמת שידור של -77DBM בעוצמה של 1mW ולטווח של 10 מטריש לך יותר סיכויים להפגע מתאונת דרכים[גם כהולך רגל] מאשר להפגע מאוזניית בלוטות'
פורסם 2008 במרץ 617 שנים אני יכול להגיד לך שהSAR של הפלאפון שלי(k800i) הוא 0.75SAR של מודול בלוטות' של אריקסון הוא 0.001SAR זה וואטים לרקמה במשקל קילואל תשכחו גם שבשני המקרים מדובר בקרינה בלתי מייננת-שלא משנה את מבנה החומר.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים מחבר יש לי מכשיר I880 של מירס אז אני יכול להוריד חשש מליבי או לא כי לא הבנתי את המונחים הנ"ל
פורסם 2008 במרץ 617 שנים תהיה רגועבינתיים אתה יכול להסתובב עם מיקרוגל בתיק 24/7, אבל סביר להניח שמה שיהרוג אותך זה דברים אחרים (תאונות דרכים,פיגועים,קסאמים...)
פורסם 2008 במרץ 617 שנים חברים, שכחתם דבר אחד חשוב! תקן SAR נקבע בתחילתו לחשיפת קרינה לכל הגוף. לאחר מיכן כשהשתמשו בסלולרי המשיכו עם התקן הזה. היו צריכים לשנות אותו ולהקטין את המקסימום חשיפה מותרת. שכן, החשיפה כעת היא לראש ישירות ולא לכל הגוף. תקן 2 (לפי מה שאמרו קודם) לדעתי גבוהה מידי. זאת מכיוון שהוא נקבע לכל הגוף ולא לחשיפה ישירה לראש.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים אני מניח שאני נאלץ לסכים איתך.בכל מקרה הפלאפון עם הכי הרבה קרינה שראיתי היה עם 1.1 SARהרוב זה עד 0.70
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.