עבור לתוכן

Canon S5 vs. Sony H9 תעזרו לי בבקשה.

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה התלבטויות אלו שני המצלמות שנשארו.

מה אתם מעדיפים?

פורסם
  • מחבר

המצלמות באותה קטגוריה ואותו טווח מחירים, איזו עדיפה??

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

שתיהן לא מומלצות במיוחד!

פורסם

שמעתי, שהם לא מצלמות מומלצות, עדיף לך ללכת על משהו זול יותר ויותר איכות, אם תגיד למה השימושים, נמצא לך מצלמה יותר מתאימה,או לפחות ננסה ;)

אתה יכול להעזר באתר www.dpreview.com , שהוא בין המומלצים, ולראות ברייטינג, איפה המצלמות שהצגת נמצאות.

פורסם
  • מחבר

שתיהן לא מומלצות במיוחד!

יש לך אחת שכן מומלצת?

שמעתי, שהם לא מצלמות מומלצות, עדיף לך ללכת על משהו זול יותר ויותר איכות, אם תגיד למה השימושים, נמצא לך מצלמה יותר מתאימה,או לפחות ננסה ;)

אתה יכול להעזר באתר www.dpreview.com , שהוא בין המומלצים, ולראות ברייטינג, איפה המצלמות שהצגת נמצאות.

באתר הזה ה S5 מסומנת כ"מומלץ" אני לא יודע אנגלית, או שאתה אפילו לא טרחת להיכנס ולבדוק?

אני מחפש מצלמת דמוי SLR בתקציב של 1500-2000 ש"ח. לצילום כללי ולא שום דבר בפרט. זום חשוב. (לכל הפחות X8 אופטי)

יש לך אחת יותר זול, (אשמח לשלם פחות) יותר איכותית?

נ.ב - הפנסוניק מכוערת להחריד. FZ18. (אותו תווך מחירים, דמוי SLR)

על האולימפוס קראתי הרבה ביקורות שדירגו אותה נמוך. (SP650)

פורסם

יש לי את הדגם הקודם של אולימפוס והמצלמה נחמדה מאוד, אין הרבה שינויים בין הדגמים אז אם אתה רוצה את האולימפוס תקנה את הישנה.

ה PANASONIC יותר טובה, שלא תחשוב שהאחרות יותר יפות ממנה :lol: בכל מקרה זה מצלמה היא אמורה לצלם לא להיות יפה :P

לדעתי הבחירה הכי טובה:

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1456&p=12

פורסם
  • מחבר

יש לי את הדגם הקודם של אולימפוס והמצלמה נחמדה מאוד, אין הרבה שינויים בין הדגמים אז אם אתה רוצה את האולימפוס תקנה את הישנה.

ה PANASONIC יותר טובה, שלא תחשוב שהאחרות יותר יפות ממנה :lol: בכל מקרה זה מצלמה היא אמורה לצלם לא להיות יפה :P

לדעתי הבחירה הכי טובה:

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1456&p=12

ה PANASONIC, תשמע, מצלמה לא צריכה להראות כמו בר רפאלי, אבל גם לא כמו חנה לסלאו. (אין מצב שאני קונה אותה)

בקשר ל FUJI, המסך שלה קטן משל הסוני והקנון. (2 לעומת 2.5 ו-3)

והאמת שזה די מפריע לי. האם היא יותר טובה באופן משמעותי? וכן כדאי לי לקנות אותה?

פורסם

זום מכני, אפשרות לפלאש חיצוני, חיישן טוב (ניראה לי שהוא פחות טוב משל האחרים של FUJI).

פורסם
  • מחבר

זום מכני, אפשרות לפלאש חיצוני, חיישן טוב (ניראה לי שהוא פחות טוב משל האחרים של FUJI).

אתה מדבר על ה FUJI שהבאת בלינק? ואיך היא בשוואה ל S5 ?

פורסם

כן ה FUJI.

היא הרבה יותר טובה מ S5, החיסרון היחיד שלה זה שאין לה מיצב תמונה (אפשר להסתדר בלי) וגם הזום שהוא טיפה קצר יותר (X10 ל FUJI, לאחרים יש X12/X18). לדעתי עדין היא שווה יותר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היחידה שלי איתה שלא מצאתי עליה עדיין ביקורות באתרים אמינים. החוסר של המייצב תמונה שלה,

אפילו לא דיגיטלי. (למרות שזה גרוע) בקנון יש ייצוב תמונה אופטי, זום גדול יותר, מסך גדול יותר ומפרקי, מקום לפלאש("נעל"),

ועוד כל מני דברים. אז איך לעזאזל הפוג'י יכולה להיות יותר טובה ממנה?

פורסם

אפשר להעלות את ה ISO ולעבוד עם צמצם מהיר, יוצא אותו דבר כמו מיצב תמונה. המצלמות של FUJI טובות מאוד בצילום ב ISO גבוהה (למרות שהדגם הזה ניראה טיפה פחות טוב לפי תמונות שראיתי אבל עדין טוב בהרבה משל חברות אחרות).

זום ה X10 מספיק.

למה צריך מסך יותר גדול? זה ממש לא משנה.

מסך מפרקי רק מקצר את החים של המסך, זה חיסרון לא יתרון.

מקום לפלאש זה יתרון גדול, מאפשר להוציא תמונות הרבה יותר טובות במיוחד בתמאי תאורה לא טובים.

אם ה FUJI לא ניראת לך אתה יכול לחפש את ה FUJI S6500 או לקנות את ה PANASONIC.

אם אף אחת מהן לא ניראת לך תקנה את האולימפוס (עדיף את השין, החדש לא שווה את התוספת).

פורסם
  • מחבר

ובדוק ב 100% שכל המצלמות שהזכרת כאן עדיפות על Canon S5 ?

פורסם

כן.

לי יש את האולימפוס וראיתי את ה S3 (ההבדל היחיד הוא שיש ל S5 יותר MP) האולימפוס יותר טובה.

כל השאר גם יותר טובות מהאולימפוס :-\ אבל גם עולות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים