עבור לתוכן

8500LE או 9200

Featured Replies

פורסם

אתה מדבר על 9000 רגיל ולא פרו?

כמה זיכרון יש לכרטיס?

כמה עלה לך?

פורסם

ה vivo של ATI וזה בדוק הסתכלתי על הכרטיס באתר שלהם ובפרוש ניתן להבחין בצ'יפ rage theater של ATI שנמצא על גבי הכרטיס

http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9200VIVO.htm#

אבל הצ'יפ של RAGE הוא צ'יפ של כל כרטיסי ATI בכלל ולא בהכרח VIVO......לא?

פורסם

זה לא משנה

VIVO זה סתם שם הכללה VIDIO IN VIDIO OUT!

פורסם

אחי, אני אגיד לך מניסיון, כשאתה מתפשר על מוצר VIVO זול, אתה סובל, עכשיו אני יודע שמוצרי AIW של ATI ממש מנצחים אחי!

פורסם

אתה יכול בכלל לקחת GFFX5200U, אני לא יודע מה הטאג מחיר שלו, אבל הוא יספק לך ביצועים טיפה פחותים מ"TI מסריח" (^%UJ%$J^%UY$H) עם תמיכה לעתיד ובגירסאות מסויימות VIVO...

פורסם

בגירסא שיש בה VIVO היא ה GEFORCE FX 5200 ULTRA והוא בהחלט שווה, בגלל שיש לו גם יכולות AA ו AF מצויינות, למרות שבמבדקים פשוטים הוא משתווה לRADEON 9100 ב AA ו AF הוא עולה על ה RV200 שזה ה8500.

פורסם

בגירסא שיש בה VIVO היא ה GEFORCE FX 5200 ULTRA והוא בהחלט שווה, בגלל שיש לו גם יכולות AA ו AF מצויינות, למרות שבמבדקים פשוטים הוא משתווה לRADEON 9100 ב AA ו AF הוא עולה על ה RV200 שזה ה8500.

מה לגבי איכות הדגימה VIVO ?

כי מבחינת משחקים הוא בהחלט מספיק לי.

פורסם

נכון, VIVO? תלוי של איזה חברה יהיה הכרטיס, אם אני לא טועה.

כמו שהבנתי שאיכות הVIVO גם של ATI וגם של NVIDIA היא טובה וברמה גבוהה.

פורסם

אחי, אני אגיד לך מניסיון, כשאתה מתפשר על מוצר VIVO זול, אתה סובל, עכשיו אני יודע שמוצרי AIW של ATI ממש מנצחים אחי!

ה AIW בארץ הם באים רק עם 64 מגה זיכרון ולא עם 128 כמו שניתן למצוא בחול ושנית גם הם עם יכולות מעט פחותות מכרטיסם דומים בעלי מעבד גרפי זהה אך ללא וידאו הכרטיס היחיד היום עד כמה שאני יודע שיש לו שילוב וידאו ושלא הורידו מהביצועים שלו זה redeaon aiw 9700 וכמובן ה aiw 9800 שעתיד לצאת בקרוב עם עוד לא יצא.

לגבי ה geforce fx אני לא רוצה NVIDIA אני רוצה כרטיס מבוסס ATI .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים