פורסם 2008 במרץ 317 שנים המסך בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנטוחשוב שלא יעשה כאבי ראשאבא שלי יכול להביא לי מסך MAg Xp2011a זה נחשב מסך טוב?ואיזה פאנל זה?תודה
פורסם 2008 במרץ 317 שנים ממש לא נחשב מסך טוב. אני בטוח שכמעט אף אחד לא מכיר אותו בכלל.אף מסך לא עושה כאב ראש כשמכוונים אותו נכון.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר בביקורת רשום שהוא לא תומך ב HDCPזה משמעותי?ומה זה בכלל אם אפשר הסבר בבקשהמה אתה אומר על ASUS VW222Uאו על Asus VW222S ומה ההבדלים בניהם
פורסם 2008 במרץ 517 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/HDCPלגבי הדגמים של ASUS, לא ברור אם מישהו פה יוכל להמליץ לך עליהם, מה גם שאין עליהם סקירות רציניות באינטרנט.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר אני חושב על לקנות ת ASUS VW222Uכי הם גם תומך ב hdcpוהוא די זולאולי מישו בדק אותו או משושלא יפשל לי במשחקים ובסרטים
פורסם 2008 במרץ 517 שנים בסרטים בוודאי יפשל בגלל סוג הפנל (קרא על כך במדריכים שבנעוץ)מצד שני אין מסכים טובים בתקציב שלך.כדאי לך לקרוא גם את סקירת מסכי 22" באתר.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר קראתיאבל השאלהאם הוא לא נופל מהמסכים האחרים בהשאווהנגיד הוא יותר טוב מ chi mei ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.