עבור לתוכן

אוקיי אני אחרי אוברקלוק, עם הקירור החדש, יש לי כמה בעיות אשמח מאד לעזרה.

Featured Replies

פורסם

קניתי את הביג טייפון, הוא מורכב והכל, יש לי מעבד 800 מגהרץ.

לוח תומך 1333 שקניתי לא מזמן, ללא קשר לאוברקלוק.

אני מעלה את הבאס של המעבד ל1333 והמחשב עולה אבל הזכרונות שלי (גם הם חדשים 800 מגהרץ), לא עובדים בכלל על 800, ניסיתי לקבוע אותם ידנית על 800 וזה לא עוזר, כי אז המחשב לא עולה וגם אם הוא עולה האוברקלוק מספק מאד אבל לא יציב בכלל ומהחשב כל שנייה נתקע, אני לא יודע גם איך בודקים יציבות, אני פשוט יודע שאם המחשב עלה ב1333 על 800 אז זה ממש מבאס כי סוףסוף אני יכול לעבוד במלוא הכח אבל אין יציבות בגרוש.

מה שכן אני יכול להפעיל אותו על חצי נגיד על 400 בביוס שם ואז הזכרונות עובדים על 200 מגהרץ, אין לי מושג למה, כי בביוס אני שם על 400.

יש לי רק את התוכנה הזאת cpuz שראיתי שאומרים פה לבדוק איתו בmemory שלה רשום 200.

שהOC לא יציב אבל עובד טוב זה על 400, איך זה יכול להיות?, הרי יש לי זכרונות 800 חדשים (החברה שלהם זה סופר טאלנט למי שמכיר ויש לי 2 ג'יגה)

בתודה מראש לעוזרים

:xyxthumbs:

מוראל.

פורסם

העלאת מתח?

פורסם
  • מחבר

כן.

על הזכרונות שלי רשום 2.10, ניסיתי עם מתחים קצת יותר גבוהים כמו 2.15 או 2.80 שרק בהם יכלתי להשתמש.

אבל עדיין או שהמחשב לא עולה בכלל ואם הוא עולה זה אחרי כמה ריסטים בפוקס והאוברקלוק לא יציב וזה מתסכל מאד :s07:

פורסם

הסיבה שאתה לא יכול לשים אותם את הזכרונות על 800 זה כי אז הם גם עוברים oc ברגע שאתה שם אותם על 800 התדר שלהם עובר את ה800 וזה גורם לאי יציבות שים על 533 או 667 ולא היו לך בעיות.

לגבי זה שהזכרונות עובדים על חצי ממה שאתה שם אותם זה בסדר המהירות האמיתית של הזכרונות היא חצי מהמהירות הכתובה זכרונות 800 הם בעצם 400

וברגע שאתה שם 400 הם עובדים על 200 ככה זה וזה תקין

פורסם
  • מחבר

הם עובדים על 400, ב CPUZ אני רואה שהם עובדים על 400, (בביוס הם 800), אבל כאן הבעייה, במצב כזה אולי אני מקבל את מלוא הכח שיכולה לספק המערכת (800mhz ובאס 1333). אבל האוברקלוק לא יציב, כאן הבעייה שלי, המעבד שלי הוא בסה''כ 800 מגהרץ בעצמו, אני סוףסוף יכול לעבוד איתו על באס 1333 שזה החלום שלי אבל עכשיו זה לא יציב גם עם מתחים יותר גבוהים וזאת הבאסה, אני חייב לפתור את הבעייה.

אפילו שהאצבע המאשימה הולכת לזכרונות, אני מתקשה להחליט אם זה הזכרונות או המעבד.

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין תשובה בפורום הזה?

:bash::kopfpatsch::s07: :s07: :s05: :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

נחכה לתשובה מהמנהל...

פורסם
  • מחבר

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים