פורסם 2008 במרץ 317 שנים שלום היום התקנתי את הכרטיס טלויזיה winfast tv2000 xp global של leadtek וחיברתי עליו ממיר של הוט דרך שלושת החיבורים צהוב אדום ולבן (RCA נראה לי )הכול עבד טוב אבל כיצאתי מהתוכנה ונכנסתי שוב כל התמונה ירוקה ורק אחרי שעושים ריסט למחשב זה מסתדר אבל אם שוב יוצאים מהתוכנה ונכנסים עוד פעם התמונה ירוקה איך אפשר לסדר את זה ?התוכנה שבעזרתה אני מפעיל את הממיר היא WinFast PVR2 המסך שיש לי זה samsung sync master 226bwוגם שזה עובד טוב התמונה הולכת קצת למטה ואני לא מצליח לסדר את זה הנה תמונה של איך שזה נראה ושימו לב שהתמונה הולכת למטה http://img402.imageshack.us/my.php?image=image02251458cvbscs1.jpgאני חייב שתעזרו לי תודה מראש
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר כן גם אני חושב למה לפני איזה חודש רק שהתקנתי אותו פעם ראשונה לבדוק איך הוא הייתה את הבעיה עז חשבתי שאני כבר ינסה לפתור אותה כשאני יקבל עוד ממיר ועכשיו שקיבלתי את הממיר אני רואה שהבעייה נפתרת עכשיו יש לי שאלה אחרת יש לי על הכרטיס עדיין אחריות בחנות יחליפו לי אותו ?או שיעשו לי בעיות?
פורסם 2008 במרץ 417 שנים למה אתם מטעים אותו סתםהכרטיס תקין, פשוט התוכנה שלך מכוונת על שיטת שידור של NSCAM . תשנה את זה לPAL והכול יסתדר
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר איך אני משנה את זה ?וניסיתי גם לחבר דרך חיבור s-video וגם לא רואים כלום עריכה :Oren_elec תודה רבה אחי אתה גדול שמתי את התוכנה DScaler ושם החלפתי לPAL והכול עובד תגיד יש אולי תוכנה ממולצת לצפייה ?בכול זאת אלף תודות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.