פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מהי הטמפרטורה הכי גבוהה מתחת לקו החם מדיי של הלוח אם,מעבד והארד דיסק? כי הטמפ'שלי דיי גבוהות של הלוח 40-43 בזמן מאמץ ו38 בidle אבל גם אם זה יום חם אז לפעמים גם בidle הלוח נמצא על 40 מעלות בערך המעבד שלי הוא במאמץ 37 מעלות (אני יודע שזה כלום אני מתכוון בקשר ללוח ולהארד דיסק) ועכשיו ההארד דיסק שלי הכי רותח!! במאמץ הוא 45 מעלות ואפילו בidle הוא נע בין 40-45 מעלות האם זה בסדר? תודה רבה לעזורים
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים בעקרון הטמ"פ לא גבוהות בצורה מסוכנת אבל אם אתה לא מרוצה אתה יכול להוסיף איזה מאורר או שנים והטמ"פ ירדו
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר זה לא שאני לא מרוצה זה שאני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי בסדר וזה לא חם מדיי יחסית לכל חלק במיוחד להארד דיסק שגם במנוחה הוא יכול להגיע ל44 מעלות...
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים תראה זה לא מזיק כמובן שאם מתוכנן OC אז כדאי להוריד, אבל כעיקרון זה בסדר אין לך מה לדאוג
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים הטמפרטוורת שלך בסיידר גמור וההארד-דיסק שלך ממש לא רותח! יש אנשים שזה מגיע להם ל80...
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אם אתה קורא את הטמפרטורה של ההרדיסק דרך תוכנה אז תדע שמה שאתה קורא זה סתם זבללהרדיסק שלך אין חיישן
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר אם אתה קורא את הטמפרטורה של ההרדיסק דרך תוכנה אז תדע שמה שאתה קורא זה סתם זבל להרדיסק שלך אין חיישן אז אךי אני ידע את הטמפ' האמיתי של הHD שלי עם טרמומטר?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים רק עם חיישן חיצוניואז הקריאה שלך תהיה רחוקה מהטמפרטוה בבפנוכו של ההרדיסקכמובן שאתה לא יכול לפתוח אותו...ככה שאין לך דרך לדעת באמת מה הטמפרטורה בפנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.