פורסם 2008 במרץ 217 שנים אפשר לעשות שכפתור בו יפתח לי את ה switch between screens? כלומר שבויסטה כשאני אלחץ על כפתור, זה יראה לי תצוגה תלת מימדית של החלונות הפתוחים?
פורסם 2008 במרץ 217 שנים מחבר הכפתור הזה לא עושה אצלי כלום.גם כשהתקנתי את הדיסק לא עשה הכפתור דבר.מה הבעיה?
פורסם 2008 במרץ 217 שנים זהו שתמחק את הדיסק!ותתקין את הדרייברים האחרונים מהאתר אלה שמיועדים לויסטה!וזה יסתדראם אתה צריך עזרה בלמצוא אותם רק תבקש!
פורסם 2008 במרץ 217 שנים כנס לset point (התוכנה של הדרייבר)תבחר ברשימה השניה את הכפתור השישי וברשימה השלישית תסמן את Document flip.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים אני מטעין אותו כל 3 ימים בערך שיורד קו מהמד סוללהואני משתמש איתו הרבה בCSS וגלישה
פורסם 2008 במרץ 617 שנים שיורד קו אחד אתה מתכוון, כלומר כשיש 2 קווים ? למה תמתין שידלק האדום...כנראה אתה לא עובד איתו הרבה... אני עובד המון על המחשב, נדלק האדום כל יומיים-שלוש גג- אם לא עבדתי הרבה...החלפתי כבר 3, כולם אותו דבר...כולם פה המליצו לי עליו, האמת - על הפנים של עכבר...(יש לו גם בעיה שאחרי טעינה הוא לא מגיב, ודרוש מכה חזקה שיחזור לתפקד, ככה גם ב כל השלוש שהיו לי).
פורסם 2008 במרץ 617 שנים אני לא רוצה לקחת סיכון שאני ישאר איתו בלי הסוללהאז כל כמה ימים שיורד קו אני מטעין אותו בלילהושמע אני לא יודע מה הוא עבר אצלך אבל לי הסוללה מחזיקה הרבה זמן יחסית
פורסם 2008 במרץ 617 שנים היה לי את העכבר הזה סביבות השנתיים. בשנה פלוס הראשונות הסוללה הייתה מחזיקה לי בערך יומיים, אבל מדובר בשימוש כבד מאוד. מאוד.רק לקראת החודשים האחרונים הסוללה התחילה קצת לזייף והייתי צריכה לטעון אותה הרבה יותר, וכבר נשברתי וחזרתי לעכבר חוטי (G9).סה"כ הייתי מרוצה ממנו מאוד, והוא שימש אותי להכל.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אצלךי הוא ע-ו-ב-ד...שימוש כבד יחסית, אני עורך וידאו וביום טוב אני יכול לשבת 13-15 שעות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.