עבור לתוכן

הורדת קבצים דרך תוכנת MIRC- בעיה

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחובר כבר כשנה ל ADSL בחבילת 0.75 (0.5 לפני הצגת החבילה החדשה) וספק בזק בינלאומי.

עד לפני כשלושה שבועות לא היו לי שום טענות, הכל עבד אחלה. עכשיו התחילה בעיה מוזרה:

מהירות הורדת הקבצים ב HTTP ותוכנות שיתוף שונות נשארת סבירה - כ 84 K לשניה מקסימום.

אבל מהירות הורדת הקבצים מ FTP, ובמיוחד מ MIRC ירדה בצורה דרסטית.

אני אדגיש ואומר שהבעיה היא לא במחשב ממנו אני מקבל את הקבצים, ביצעתי כמה בדיקות מול שרתים מהירים הרבה מעבר

למה שאני יכול להוריד. התוצאה נשארת זהה:

לא יותר מ 30k/sec משום מקום, וחוץ מזה, מהירות ההורדה לא קבועה, ונראה כאילו היא נתקעת כל כמה זמן, כלומר גודל הקובץ המורד לא משתנה בכלל למשך מספר שניות.

התקשרתי לבזק בינלאומי ושאלתי אותם בנושא. אבל הבחורה בשירות תמיכה מלמלה איזה משהו שאם אני מוריד במהירות טובה מ HTTP היא אינה מוסמכת לעזור בלה בלה (אני כמעט לא מוריד מ HTTP, חבל שציינתי את זה).

ניסיתי לשנות את ערך ה receive window של המחשב שלי, כי הבנתי שזה אמור לעזור עבור הורדות ממחשבים עם LATENCY גבוהה. לא עזר אפילו בקצת...

לשלאתי: האם מישהו שמחובר דרך בזק בינלאומי, או דרך ספק אחר חווה את התופעה הזאת?

וגם (כמובן) האם מישהו יכול להציע פיתרון חוץ ממעבר לספק אחר (אולי הבעיה אצלי?)?

אשמח לקבל כל עזרה בנושא זה שמפריע לי מאד...

נתוני מערכת: Amd Duron 800

256 MB RAM

windows xp pro

מודם alcatel @ home

כאמור: ADSL 0.75 MBIT - bezeqint

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

וואו אם זה רק אני אז אני במצב יותר גרוע ממה שחשבתי...

כל מה שאני יכו לחשוב עליו זה או שמשהו לא מוגדר אצלי ב MIRC טוב,

או ש...

לבזק בינלאומי נמאס שאני מנצל את הרוחב פס שאני קונה והחליטו להגביל אותי. זה יכול להיות אפשרי?

פורסם

לא נראה לי שהם הגבילו אותך ספציפית .

יכול להיות שהם חסמו לכל המשתמשים פורטים מסויימים - של ה Mirc .

כדאי שתבדוק עם אנשים שמחוברים דרך בזק בינלאומי .

פורסם

כמוני כמוך

המצב בבזק בינ"ל גרוע..

תסתכל בדיונים בפורום הזה.. יש הודעה או 2 על בזק

פורסם
  • מחבר

עשיתי פה כמה ניסויים, ויש לי שאלה בנושא...

שמעתי מחבר על אפשרות שהאינטרנט נתקע ומתחיל לזחול בגלל טלפון אלחוטי...

ז"א אם יש בבית טלפון אלחוטי, תדר השידור שלו מפריע לתדר שבו מועבר המידע ברשת או משהו כזה.

מישהו שמע על תפועה כזאת?

למודם שלי לוקח הרבה זמן לסנכרן את עצמו כדי לחזור למהירות סבירה, השאלה היא אם אפשר איכשהו לבצע את זה ידנית?

פורסם

גם לי זה ככה הבעיה אני לא יודע לאיזה ספק אני מחובר :-\ אני יודע שאני מחובר לתוכי הירוק זה בזק בינלאומי, לפני שאתם צוחקים אם אפשר תשובה אני יודה לכם

נ.ב אני בכבלים לא ADSL

פורסם
  • מחבר

התוכי הירוק חחחח ;D כן זה נזק בינאלומי

מה עושים אחי?

פורסם

שביתה חד צדדית, האמת אין לי שמץ של מושג אבל כנראה הבעיה באה מהם אז הפיתרון הכי טוב הוא לעבור ספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים