עבור לתוכן

מי אמר ש-Vista הפכה את המחשב שלו ל"מכונת מיילים שעולה 2,100 דולר" ?

Featured Replies

פורסם

בכיר במיקרוסופט כמובן...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513577,00.html

איזה מצחיק תמיד שרואים את התכתובות הפנימיות של בכירים במיקרוסופט בכל מני משפטים והדלפות..

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל אני לא צפיתי שמשתמשי ויסטה באותה תקופה מרדמונד יהנו ממערכת ויסטה SP3 יציבה כמו בטון בתקופת ויסטה pre-RTM... או במילים אחרות, אם לנו היו בעיות באותה תקופה, להם היו בדיוק אותן בעיות. מה זה אומר? זה אומר שעבור 99% מהאנשים עדיף לא להתקין מערכת הפעלה חדשה על חומרה ישנה, אלא להמתין לפחות חצי שנה אחרי שיוצאת מערכת ההפעלה מוטמעת על המחשב החדש (כמו בארה"ב - רשיונות OEM), כי גם על מחשבים חדשים יהיו בעיות. והאחוז האחרון הוא אותם חובבי מחשבים מושבעים שינסו את ויסטה ויסבלו את קשיי הגדילה שלה מהימים הראשונים גם על חומרה ישנה שאינה תואמת ב-100% ולא יצייצו כי מבחינתם עוד שניים ורבע פיצ'רים חדשים של ויסטה שווים את כל הכאב ראש...

אני? אני משהו באמצע. למרות שיש לי את הידע/יכולת להתמודד עם כל קשיי הגדילה של ויסטה, אני מוכן לסבול מעט מאוד כאבי ראש בשדרוג חומרה/תוכנה. לרוב אני דוחה שדרוג תוכנות מיקרוסופט עד SP1. ככל שמתבגרים מבינים שגם גרסאות ישנות עושות את העבודה מצוין. לא צריך לקפוץ בראש, כמו שמזהיר הפתגם העברי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים