עבור לתוכן

האם קיימת אפשרות למחוק קבצים מתוך רשימת השמעה בלי לסגור את הנגן?

Featured Replies

פורסם

הבעייה שלי היא כזו:

נניח שיש לי 100 שירים שהורדתי מהאינטרנט. מכיוון שאני רוצה לראות איזה שירים ירדו ובאיזה שירים מתוכם אני מעוניין אני מסמן את כולם ואז מפעיל את המדיה פלייר. נניח שאני שומע את שיר מס' 1 והוא לא מוצא חן בעיניי. לשם כך אני צריך לסגור את הנגן ולגשת לתיקייה ואז למחוק את הקובץ ואז שוב לסמן את כל השירים ולהפעיל שוב את המדיה פלייר. כלומר אין לי אופציה למחוק את הקובץ הבלתי רצוי מתוך רשימת ההשמעה. יוצא מתוך זה שאם יש לי בין ה-100 שירים 50 שירים שאני לא מעוניין בהם אני צריך להפעיל ולסגור את הנגן 50 פעם.

אם השירים היו מסומנים במס' סידוריים אז הייתי יכול לרשום בצד את השמות של הקבצים ואז להיכנס פעם אחת לתיקייה ולמחוק את הקבצים הבלתי רצויים. הבעיה שלכל קובץ יש שם ארוך ולא ממוספר (משהו כמו bfdcgfhgfhgfhfhdgjdj.mp3).האם למישהו יש פתרון?

פורסם

בWinamp יש לך אפשרות של Remove and delete file from disk.

בWMP יש לך Open File Location שהוא גם מסמן לך את הקובץ. אולי יש פתרון ישיר יותר, אבל אם לא, זה עדיף מכלום.

פורסם

אפשר למחוק וגם לתת שם או מספר סידורי מתוך המדיה פלייר.

תנסה כך : לחצן ימני של העכבר על שיר מסוים , מופיעות אופציות מחיקה ועריכה (שינוי שם).

פורסם

אני על WMP 11 ובלחצן ימני אתה יכול להסיר מרשימת הניגון, לא למחוק את השיר המכוער מההרד דיסק.

התשובה הנכונה היא הראשונה של Master Boo, לעבוד עם Winamp (או נגן אחר) מתקדם יותר מ-WMP. בווינאמפ עושים קליק ימני על כפתור REM ושם בוחרים Remove ואז Physically remove selected files.

פורסם

אפשר אפילו יותר פשוט, יש פלאגין לווינאמפ שמוסיף אפשרות של תפריט אקספלורר רגיל בעת לחיצה על כפתור ימני, כאילו הלכת לתיקייה ולחצת על הקובץ עצמו.

שם אתה יכול למחוק, לשנות את השם ולעשות בעצם הכל עם הקובץ. נוח ויעיל.

להורדה: EXPLORER CONTEXT MENU PLUGIN

פורסם

וואלאק שוקרן. נראה מגניף לאל-אללה. :-*

זה עובד גם אם מסמנים מספר קבצים? ומאפשר COPY והכל?? נשמע מאוד מאוד שימושי.

באותו עניין - מי זוכר מה שם הפלאג ל-winamp שהיה מאפשר העתקה של הקבצים ברשימת הניגון שלך למקום אחר (נניח תיקייה שמיועדת לצריבה/העברה לנגן מדיה) והכי חשוב: היה מוסיף מספר סידורי לתחילת השם, כך שהסדר המקורי מרשימת הניגון היה נשמר. היה משהו כזה שאני לא מצליח למצוא. :(

פורסם

COPY אפשר לעשות, אפשר לעשות כל מה שמופיע לך בתפריט אם תלך לקובץ בתיקייה שלו ותלחץ על הכפתור הימני.

אך לפי מה שאני זוכר אי אפשר לעבוד על כמה קבצים במקביל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים