עבור לתוכן

צריך המלצה למסך עד 2000 ש"ח למשחקים בעיקר וכמובן סרטים ואינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני ממש חייב המלצה למסך איכותי וגדול עד כמה שאפשר שיתאים לדרישות התקציב (בתקציב כבר בחריגה נוראית ולכן תשתדלו לא לחרוג ממנו)

אני לא מבין את כל העניין של ה 8 MS וה 2 MS לגבי משחקים וסרטים אז פשוט תמליצו לי על הטוב ביותר בשביל הצרכים האלו.

אני מודה לכם מראש על התגובות!

פורסם

תצטרך להתפשר או על גודל או על איכות. בתקציב שלך תוכל להשיג מסך 19" איכותי (וגם 20" רחב איכותי נכנס בקושי). לחילופין תוכל להשיג מסך 22" שיציג תמונה פחות טובה בכללי, אבל יהיה גדול יותר (ובמשחקים גודל זה חוויה).

תחליט אתה מה חשוב לך יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

אז לפי זה כבר עדיף לי גודל כי שטח עבודה מאוד חשוב לי במהלך העבודה שלי חוץ ממשחקים וסרטים אז אני אתפשר על איכות תצוגה אבל עדיין אני אעדיף גדול עם התצוגה הטובה ביותר שניתן כמובן במסגרת התקציב...

ראיתי שבכתבה הומלץ על ה ASUS MW221C

אבל כאן בפורום מומלץ גם על מסכים אחרים באותו סדר גודל ומה גם שבמקום שרציתי לקנות SKYPC אין אותו במלאי ואני לא יודע אם כדאי לי בכלל להתפשר על משהו אחר בכלל... אני ממש אובד עצות בעניין האם כדאי לחכות להגעת המסך למלאי או שישנם מסכים אחרים שאני יכול להתפשר עליהם?

אני לא אוהב להתפשר על חומרה וכאן זה בעוכרי אזאני ממש חייב המלצה למסך טוב וגדול שלא אתבאס עליו.

תודה על התגובה המהירה!

פורסם

אם יש מלאי של ASUS MW221C במחסני חנויות אחרות בזאפ במחירים הנמוכים, אתה לא חייב לחכות למלאי דווקא בחנות מסויימת.

אופציה אחרת יכול להיות ה-Dell E228WFP (לדעתי אולי יותר טוב ללא ציפוי מבריק בניגוד לאסוס).

אתה גם יכול לחסוך לעומת האסוס עד 400 ¤ לטובת הצ'אי מאי 221D שיכול לעשות את המוטל עליו במשחקים, ממילא ממש אין מסכים איכותיים של 22" בתקציב שלך מבחינת זוויות צפייה ואחידות רקע.

פורסם
  • מחבר

טוב אז לפי מה שנראה אני כנראה אזמין את ה ASUS ממקום אחר ואם לא אתה אומר שהעדיפות השנייה כבר היא ה DELL?

טוב אני אראה מה קורה עם ההזמנה...

טוב תודה על התגובות המהירות!

פורסם

טוב אז לפי מה שנראה אני כנראה אזמין את ה ASUS ממקום אחר ואם לא אתה אומר שהעדיפות השנייה כבר היא ה DELL?

כן, בהסתמך על הביקורת שנערכה למסכי 22" עבור האתר ה-Dell בעדיפות שנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים