פורסם 2008 במרץ 117 שנים שלום,אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך מחשב, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה?לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות?בתודה מראש,יניב
פורסם 2008 במרץ 117 שנים חסרון:חיבור לעוד גורם באמצע יוריד קצת את האיכות יתרון:עם כרטיס טלויזיה תוכל גם להקליט ולערוך את התוכן והכרטיס גם עוזר חומרתית לפריסת התוכן
פורסם 2008 במרץ 217 שנים מחבר יש גם קופסאות של ממירים שאפשר לחבר לממיר TV מצד אחד ולמסך מחשב מצד שני. תודה לכם על התגובות המהירות!kanetyזאת לא המטרה שלי, אני רוצה לראות את הממיר במסך המחשב.yaniv (שם יפה)האם יש הבדל באיכויות בין דגמים מסויימים? על איזה דגם אתה ממליץ? עד כמה האיכות תרד (יורגש במסך 22")? איזה חיבורים עדיפים?נ.ב זה די דחוף, מחר אני קונה מסך..תודה מראש, יניב
פורסם 2008 במרץ 217 שנים מחבר אני מצטער שאני מקפיץ את ההודעה, אבל זה ממש דחוף לי.. מחר אני קונה את המסך/המסך והכרטיס לפי התגובות שלכם (אני מתלבט בין 2 מסכים, אחד עם חיבור ישיר מהממיר)..
פורסם 2008 במרץ 217 שנים לגביי כרטיס טלויזיה אני כבר לא הכי בעניינים אבל הרבה ממליצים על זהhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1883לגביי המסך לדעתי תקנה את האיכותי יותר בלי קשר לעם ניתן לחבר לטלויזיה או לא כיזה משהו שישמש אותך להרבה זמן והאיכות חשובה אחר תפטור את שאר הבעיותמבחינת חיבורים כמובן תלוי איזה מסך אתה קונה RGB זה חיבור איכותי מאוד ו HDMI אם יש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.